Închide meniul
Foto

Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta! Portughezul n-a mai suportat umilința după Roma – Inter 0-3. „De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 9:18

Reclamă
Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta! Portughezul n-a mai suportat umilința după Roma – Inter 0-3. „De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”

Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta

Profimedia

Jose Mourinho i-a răspuns unei singure întrebări corespondentului de la flash-interviu, Diletta Leotta. Portughezul a refuzat să vorbească și cu invitații din studioul DAZN de la marginea terenului, care deține drepturile pentru Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, conflict cu celebra Diletta Leotta

„Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio”, a „tunat” Jose Mourinho.

Leotta a reacționat imediat după gestul lui Mourinho și l-a taxat pe antrenorul portughez. „Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie. Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special”.

Mourinho a continuat scandalul și la conferința de presă, unde s-a certat cu toată lumea. Supărat, „The Special One” i-a răspuns ironic unui jurnalist, la prima întrebare care i-a fost adresată, după care s-a ridicat și a plecat nervos.

„Meseria voastră este mult mai ușoară decât a noastră. De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”, a spus Jose Mourinho.

Reclamă

AS Roma – Inter 0-3

Roma lui Jose Mourinho e în colaps total în Serie A. Echipa de pe Stadio Olimpico a pierdut fără drept de apel în fața campioanei Italiei.

Inter a deschis scorul în minutul 15, prin turcul Hakan Calhanoglu, care a marcat direct din corner. Bosniacul Edin Dzeko, fost jucător la AS Roma, a „dublat” avantajul nerazzurrilor în minutul 24, iar olandezul Dumfries a închis tabela în minutul 39.

Reclamă 4 / 0/3

După 0-3 cu Inter, Roma a rămas la nouă puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în Champions League, ocupat în prezent de Atalanta. 7 înfrângeri are Jose Mourinho în ultimele sale 15 partide la AS Roma.

Cine este Diletta Leotta

Diletta Leotta a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, dar nu a profesat încă în domeniu. Nici nu are de gând, mai ales că are succes în televiziune. Este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Italia și „face victime” în rândul fotbaliștilor.

Acum zece ani, Diletta Leotta a câștigat titlul „Miss Elegant” la concursul de frumusețe Miss Italia. Ea este populară și pe rețelele de socilizare, având 7,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și