Închide meniul

Fanii lui Dinamo nu mai suportă umilințele! Ultrașii au trecut la amenințări. Mesaj dur pentru echipa lui Mircea Rednic

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 10:39

Reclamă
Fanii lui Dinamo nu mai suportă umilințele! Ultrașii au trecut la amenințări. Mesaj dur pentru echipa lui Mircea Rednic

Dinamo - Farul 0-2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În ultimul meci din Liga 1, Dinamo a pierdut împotriva singurei echipe care nu bătuse pe nimeni în acest sezon, Academica Clinceni. Ilfovenii, cu uriașe probleme financiare, au învins-o cu 1-0 pe echipa lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo au trecut la amenințări

Sătui de umilințe, suporterii lui Dinamo au afișat, în miez de noapte, un banner amenințător pe stadionul „Ștefen cel Mare”. Mesajul ultrașilor a fost categoric. „V-au bătut toți când au jucat cu voi / Meciul viitor îl aveți cu noi!”


Dinamo este fără victorie de pe 2 august, când o învingea chiar pe Academica Clinceni, scor 3-1, în etapa a treiea din Liga 1. De atunci, „câinii” au strâns 15 etape fără victorie. Echipa lui Mircea Rednic este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 9 meciuri.

În următoarea rundă, Dinamo are meci cu Chindia Târgoviște, pe teren propriu. „Câinii” au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 39 de goluri încasate, la egalitate cu Academica Clinceni.

Mircea Rednic vrea să îi dea afară pe Torje, Sorescu şi Steliano Filip

E scandal monstru la Dinamo, după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie în Liga 1. Mircea Rednic este la cuţite cu lideriii din vestiar. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, jucătorii au cerut ca antrenorul să fie dat afară, într-o discuţie cu cei din DDB.

Reclamă

Se pare că şi Rednic a jucat la fel în faţa conducerii, pe care a pus-o să aleagă între el şi anumiţi jucători. „Ori eu, ori ei„, a spus Mircea Rednic, conform fanatik.ro. Conform sursei citate, Rednic vrea să scape de urgenţă de Gabriel Torje, Deian Sorescu şi Steliano Filip.

„Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români”, a spus Mircea Rednic, după eșecul cu Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și