Închide meniul

Fanii lui Dinamo nu mai suportă umilințele! Ultrașii au trecut la amenințări. Mesaj dur pentru echipa lui Mircea Rednic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 10:39

Fanii lui Dinamo nu mai suportă umilințele! Ultrașii au trecut la amenințări. Mesaj dur pentru echipa lui Mircea Rednic

Dinamo - Farul 0-2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În ultimul meci din Liga 1, Dinamo a pierdut împotriva singurei echipe care nu bătuse pe nimeni în acest sezon, Academica Clinceni. Ilfovenii, cu uriașe probleme financiare, au învins-o cu 1-0 pe echipa lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo au trecut la amenințări

Sătui de umilințe, suporterii lui Dinamo au afișat, în miez de noapte, un banner amenințător pe stadionul „Ștefen cel Mare”. Mesajul ultrașilor a fost categoric. „V-au bătut toți când au jucat cu voi / Meciul viitor îl aveți cu noi!”


Dinamo este fără victorie de pe 2 august, când o învingea chiar pe Academica Clinceni, scor 3-1, în etapa a treiea din Liga 1. De atunci, „câinii” au strâns 15 etape fără victorie. Echipa lui Mircea Rednic este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 9 meciuri.

În următoarea rundă, Dinamo are meci cu Chindia Târgoviște, pe teren propriu. „Câinii” au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 39 de goluri încasate, la egalitate cu Academica Clinceni.

Citește și:

Mircea Rednic vrea să îi dea afară pe Torje, Sorescu şi Steliano Filip

E scandal monstru la Dinamo, după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie în Liga 1. Mircea Rednic este la cuţite cu lideriii din vestiar. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, jucătorii au cerut ca antrenorul să fie dat afară, într-o discuţie cu cei din DDB.

Reclamă

Se pare că şi Rednic a jucat la fel în faţa conducerii, pe care a pus-o să aleagă între el şi anumiţi jucători. „Ori eu, ori ei„, a spus Mircea Rednic, conform fanatik.ro. Conform sursei citate, Rednic vrea să scape de urgenţă de Gabriel Torje, Deian Sorescu şi Steliano Filip.

„Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români”, a spus Mircea Rednic, după eșecul cu Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fanii lui Dinamo nu mai suportă umilințele
  • Ultrașii au trecut la amenințări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și