Închide meniul

„Un pensionar bogat!” Dumitru Dragomir, cu cărțile pe față! Pensia uriașă pe care o primește: „Nu mă ating de ea!” Cine i-a luat din bani

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 9:23

Reclamă
„Un pensionar bogat! Dumitru Dragomir, cu cărțile pe față! Pensia uriașă pe care o primește: „Nu mă ating de ea! Cine i-a luat din bani

Dumitru Dragomir, dezvăluire terifiantă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ce pensie are Dumitru Dragomir

Dragomir susține că nu se atinge însă de banii care-i vin din pensie. Fostul președinte de la Ligă a dezvăluit că mai avea o pensie de 7.200 de lei, de la parlament, dar care i-a fost tăiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fii avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating. Dar, să știți că nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat„, a spus Dumitru Dragomir conform Kanal D.

Dumitru Dragomir a fost președintele LPF

Dumitru Dragomir a fost timp de mai mulți ani omul care a condus Liga 1. Ieșit la pensie, fostul șef de la LPF nu poate sta departe de fotbal. Acesta urmărește cu interes campionatul intern și susține că Florin Tănase este cel mai bun jucător din România.

E cel mai bun jucător din România, indiferent de ce spune lumea„, susține Dragomir.

Reclamă

În altă ordine de idei, Tănase este foarte aproape de a părăsi FCSB. Căpitanul echipei lui Gigi Becali este dorit insistent de Al Nassr Riad, acolo unde ar putea lucra din nou cu Edi Iordănescu. Florin Tănase mai este dorit și în Franța, dar și de Galatasaray.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și