Închide meniul

„Mă concentrez pe cele trei meciuri!”. Florin Tănase a anunțat când ar putea pleca de la FCSB! Mesaj pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 8:36

„Mă concentrez pe cele trei meciuri!. Florin Tănase a anunțat când ar putea pleca de la FCSB! Mesaj pentru Edi Iordănescu

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Tănase mai este dorit și de Fatih Terim, la Galatasaray, dar și de o echipă de legendă din Franța. Căpitanul FCSB este ademenit însă cu un salariu uriaș de arabi. Un atuu al celor de la Al Nassr, în încercarea de a-l transfera pe Tănase, ar putea fi numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase susține că și-ar dori să lucreze din nou cu fostul tehnician de la FCSB. Cei doi s-au înțeles foarte bine în perioada petrecută de Iordănescu jr. La FCSB.

Florin Tănase, aproape de a pleca de la FCSB

Eu m-am înțeles foarte bine cu dânsul (n.r. Edi Iordănescu), cred că toți băieții s-au înțeles bine cu el. De ce nu? Pe viitor mi-aș dori să mai lucrez cu el. Sunt discuții din acea zonă, dar deocamdată sunt aici.

Mă concentrez pe cele trei meciuri care au mai rămas. Există discuții și interes din mai multe campionate, vom vedea după sărbători„, a anunțat Florin Tănase la finalul jocului cu UTA, scor 2-1, pentru FCSB.

Tănase a reușit o dublă în meciul cu UTA, ajungând astfel la 7 goluri și 4 pase decisive, în acest sezon de Liga 1. Trebuie specificat faptul că Tănase a fost golgheterul ediției precedente din Liga 1.

Reclamă
Citește și:

Florin Tănase este dorit în Zona Golfului, Turcia și Franța

Zilele lui Florin Tănase la FCSB par a fi numărate! Căpitanul echipei lui Gigi Becali este tot mai aproape de un transfer, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în pauza competițională de iarnă. „Decarul” de la FCSB este dorit de mai multe cluburi, iar clauza de reziliere este de doar 3.000.000 de euro.

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase este dorit insistent de Al Nassr Riad. Arabii sunt gata să pună pe masă 3.000.000 de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB.

Dacă se va ajunge la o înțelegere cu Al Nassr, Tănase ar putea lucra din nou cu Edi Iordănescu. Fostul tehnician de la FCSB se află în negocieri avansate cu clubul legendar din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Arabii îl ademenesc pe Florin Tănase cu un salariu amețitor

Tănase s-ar umple de bani dacă transferul la arabi s-ar realiza. Salariul său ar fi, din câte se pare, între 1.500.000 și 2.000.000 de euro, pe an. În acest moment, Tănase este cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Căpitanul de la FCSB este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. 5.000.000 de euro este valoarea sa, conform transfermarkt.com.

În altă ordine de idei, arabii trebuie să se lupte pentru golgheterul din sezonul trecut, al Ligii 1, cu Galatasaray și un club de legendă din Franța.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
  • Unde ar putea ajunge Florin Tănase
  • Ce salariu ar urma să aibă Tănase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și