Închide meniul

Scandal în Serie A! Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, a fost arestat. Este implicat într-un dosar de infracţiuni comerciale!

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 16:22

Reclamă
Scandal în Serie A! Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, a fost arestat. Este implicat într-un dosar de infracţiuni comerciale!

Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, a fost arestat

Profimedia

Preşedintele clubului la care evoluează Radu Drăguşin a fost reţinut într-un dosar de infracţiuni financiare

Preşedintele clubului Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost reţinut, luni dimineaţă, de Garda Financiară italiană într-un dosar de infracţiuni comerciale, informează gazzetta.it, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acelaşi dosar, alte cinci persoane au fost plasate în arest la domiciliu. Clubul Sampdoria nu este implicat în acest caz, instrumentat de procuratura regiunii Calabria.

Ferrero a fost în tribune la meciul pierdut de Sampdoria, scor 1-3, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Lazio. La gazde, fundaşul Radu Drăguşin a început partida rezervă, fiind introdus pe teren după pauză, în locul lui Alex Ferrari. În acel moment, oaspeţii aveau deja 3-0.

Massimo Ferrero voia să vândă Sampdoria

Massimo Ferrero a cumpărat clubul Sampdoria în 2014, de la familia Garrone. În urmă cu doi zile, el declara într-un interviu acordat presei italiene că se simte obosit şi că este în căutarea unor invesitori care să preia clubul Sampdoria.

După 16 etape, echipa din Genova ocupă locul 15 în clasamentul Serie A, cu 15 puncte, la egalitate cu Venezia, de pe locul 16 şi la cinci puncte de Genoa, de pe locul 18, primul care duce în Serie B la finalul sezonului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și