Închide meniul

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Budescu! Mesaj dur al patronului FCSB: „Să facă ce vrea el”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 decembrie 2021, 19:58

Reclamă
Gigi Becali nu mai vrea să audă de Budescu! Mesaj dur al patronului FCSB: „Să facă ce vrea el

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa lui Budescu

Profimedia

Gigi Becali nu îl mai are la inimă pe Constantin Budescu. Rezervă în ultimele meciuri la FCSB, Budi nu mai are viaţă lungă la vicecampioană şi nici nu se mai află printre preferaţii latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Budescu

Lovitura verii pe piaţa transferurilor, Constantin Budescu, a rămas rezervă de lux la FCSB. Ar putea pleca de la echipăa antrenată de către Toni Petrea după doar 6 luni de zile. Este criticat dur chiar de către Gigi Becali. În victoria cu scandal cu UTA, Budescu a fost rezervă neutilizată la FCSB.

“Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?“, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Budescu are un salariu uriaş la FCSB

Mai mult, Gigi Becali ar fi foarte fericit dacă Budescu va pleca de la FCSB. Ar face o economie importantă dacă ar scăpa de salariul mijlocaşului. Constantin Budescu are un salariu de 20.000 de euro lunar. FCSB continuă să mai spere la titlu cu sau fără Constantin Budescu. A bătut-o pe UTA cu 2-1, într-o partidă în care a primit două penalty-uri controversate care au ajutat vicecampioana să câştige meciul. După 18 etape disputate, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 8 puncte avans faţă de cei de la FCSB

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaplAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și