Închide meniul

„Am fost cu Gigi Becali la Dan Petrescu acasă!” FCSB a vrut să-l aducă pe Dan Petrescu. Mihai Stoica a spus tot. „Am stat până la șase dimineața!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 17:23 / Actualizat: 25 martie 2023, 14:43

„Am fost cu Gigi Becali la Dan Petrescu acasă! FCSB a vrut să-l aducă pe Dan Petrescu. Mihai Stoica a spus tot. „Am stat până la șase dimineața!

Dan Petrescu mai primește doi jucători la CFR Cluj

AS.ro

FCSB a vrut să-l aducă pe Dan Petrescu! Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a dezvăluit că roș-albaștrii l-au vrut atât de mult pe Dan Petrescu, în 2005, încât Gigi Becali a mers personal la casa antrenorului. Întâlnirea a durat până la șase dimineața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e favorit să devină noul selecționer al României. În prezent pe banca lui CFR Cluj, „Bursucul” a fost în negocieri și cu FCSB, cu mulți ani în urmă.

FCSB a vrut să-l aducă pe Dan Petrescu!

”Eu am fost cu Gigi la Petrescu, în 2005 şi n-a ştiut nimeni. S-a aflat după aia, la mult timp după aia. Şi-l doream de am stat până la 06:00 dimineaţa la el acasă”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.

Dan Petrescu n-a mai ajuns în cele din urmă la FCSB. „Bursucul” avea să devină unul dintre cei mai buni antrenori din România, având acum în palmares patru titluri de campion în Liga 1.

În prezent, Dan Petrescu, revenit la CFR Cluj, defilează în campionat. Ardelenii au învins-o, sâmbătă, pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, și au ajuns la șase victorii la rând în Liga 1, lăsându-le în urmă pe rivalele CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă
Citește și:

Neluţu Varga nu-l lasă pe Dan Petrescu la naţionala României

Patronul campioanei României a acceptat ca discuţia dintre „Bursuc” şi oficialii FRF să aibă loc, dar nu vrea să rămână fără antrenor. Neluţu Varga a transmis un mesaj tranşant şi anunţă că Dan Petrescu rămâne în Gruia pentru a o face din nou campioană pe CFR.

Finanţatorul liderului din Liga 1 i-a spus preşedintelui Federaţiei să îşi îndrepte atenţia spre un alt antrenor.

„Exclus! Nu pleacă nicăieri (n.r. Dan petrescu)”, a reacţionat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu îl poate aduce pe Dan Petrescu la echipa naţională dacă îi plătește clauza de reziliere, care s-ar ridica la 600.000 de euro.

Recomandări
  • FCSB a încercat o lovitură uriașă
  • Mihai Stoica a spus tot

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și