Închide meniul

FCSB – UTA 2-1 | Atac fără precedent al lui Gigi Becali la adresa campioanei CFR. „Prea s-au invătat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 14:58

FCSB – UTA 2-1 | Atac fără precedent al lui Gigi Becali la adresa campioanei CFR. „Prea s-au invătat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor?

Gigi Becali e sfătuit să nu renunţe la Keşeru şi Budescu

Hepta

„Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle aia de la CFR cât vor ei, dar și cei care țin cu ei. Prea s-au invătat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat așa? Aseară mai era un pic și era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toți comentau că echipa mea a câștigat cu arbitrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – UTA 2-1 | Gigi Becali: „Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât?”

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere și 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferința. Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât? A ajuns Becali acum hoțul hoților?

Bravo lui Balint! Ăia ai lui au jucat bine. Dar, prea își dădeau viața pe teren cu noi. Zici că erau în finala Ligii Campionilor. Și vreau să vă mai zic ceva de VAR. Cât am țipat eu să aducem VAR-ul în România. Dar chiar și așa tot ne validau golurile”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Citește și:

FCSB – UTA 2-1 | Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Marian Barbu

Ion Crăciunescu a criticat dur arbitrajul lui Marian Barbu, după ce acesta a acordat două penalty-uri în meciul dintre FCSB şi UTA, 2-1. Deciziile au fost contestate vehement de oaspeţi, dar şi de oficialii campioanei CFR Cluj.

„Nu e greu să vezi că a ieșit mingea. Nu ai cum să nu-ți dai seama că mingea e afară, atât timp cât piciorul stâng e și el în afară. E și vina tușierului, și a centralului. Mâna trebuie să fie în mod clar depărtată de corp sau mână este dusă în mod intenționat către minge.

Reclamă

Mie mi se pare o mișcare normală a fundașului, nu e penalty. Când îl lovește mingea are mână destul de aproape de corp. Nu ai cum să dai penalty. Nu ai motive. Pentru ce îi dai? Îl deposedează, rămâne pe loc. Nu-l calcă, toți au zis că-l calcă, dar pune piciorul lângă el.

Se zvonește că domnul Goga este în spatele lui Marian Barbu. Nu am probe, deci nu pot să spun concret. Dar nu știu ce calități are acest arbitru pentru Liga 1„, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

După primele 18 etape disputate din sezonul regulat, CFR Cluj e pe primul loc, cu 48 de puncte, fiind urmată de FCSB, cu 40 de puncte. Podiumul este completat de surpriza Voluntari, care a acumulat 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și