Închide meniul
Video

Fiul lui Gică Popescu nu l-a aşteptat degeaba pe Moş Nicolae. Ghetele lui au fost pline cu cadouri! Dorinţa uriaşă pe care şi-a pus-o. Vrea să scrie istorie alături de Ianis Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 20:34

Gică Popescu, alături de fiul său, Nicolas

Captură AS.ro LIVE

În ghetele de Moş Nicolae ale fiului lui Gică Popescu, Nicolas, n-au ajuns orice tricouri. Mai ales ca e si ziua lui de nume. „Un tricou, o minge semnată de anumiţi jucători. Cu siguranţă ceva legat de fotbal sută la sută„, a spus Nicolas Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ziua lui de nume, Nicolas mănâncă tot timpul româneşte! „Vă spun eu…sarmalele! Şi e foarte românesc, bine…cu puţin iz turcesc„, a glumit Gică Popescu.

Dorinta lui Nicolas de Moş Nicolae e să joace alături de vărul Ianis Hagi la naţională! „Să reuşim să ducem România împreuna din nou la un turneu final„, mai spus Nicolas Popescu.

Nicolas Popescu vrea să scrie istorie la echipa naţională, aşa cum a făcut tatăl său

„Dacă nu ţi se face pielea de găină la imn, nu cred că ai ce căuta acolo! Mie personal, îmi place patriotismul pe care îl au românii. Cred că sunt foarte mulţi oameni care iubesc această ţară!”, a comentat Nicolas Popescu.

Gică Popescu nu va uita niciodată momentul în care fiul său a fost chemat pentru prima oară să îmbrace tricoul României. „Când a plecat prima dată la echipa naţională, şi-a luat geanta şi când să iasă pe uşă i-am spus „lasă geanta şi aşază-te puţin pe scaun. E pentru primă dată când mergi la echipa naţională. Să nu te întorci niciodată! Dacă ai plecat la echipa naţională, acolo să rămâi până la sfârşitul carierei!”, a dezvăluit Gică Popescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și