Închide meniul
Video

Fiul lui Gică Popescu nu l-a aşteptat degeaba pe Moş Nicolae. Ghetele lui au fost pline cu cadouri! Dorinţa uriaşă pe care şi-a pus-o. Vrea să scrie istorie alături de Ianis Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 20:34

Gică Popescu, alături de fiul său, Nicolas

Captură AS.ro LIVE

În ghetele de Moş Nicolae ale fiului lui Gică Popescu, Nicolas, n-au ajuns orice tricouri. Mai ales ca e si ziua lui de nume. „Un tricou, o minge semnată de anumiţi jucători. Cu siguranţă ceva legat de fotbal sută la sută„, a spus Nicolas Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ziua lui de nume, Nicolas mănâncă tot timpul româneşte! „Vă spun eu…sarmalele! Şi e foarte românesc, bine…cu puţin iz turcesc„, a glumit Gică Popescu.

Dorinta lui Nicolas de Moş Nicolae e să joace alături de vărul Ianis Hagi la naţională! „Să reuşim să ducem România împreuna din nou la un turneu final„, mai spus Nicolas Popescu.

Citește și:

Nicolas Popescu vrea să scrie istorie la echipa naţională, aşa cum a făcut tatăl său

„Dacă nu ţi se face pielea de găină la imn, nu cred că ai ce căuta acolo! Mie personal, îmi place patriotismul pe care îl au românii. Cred că sunt foarte mulţi oameni care iubesc această ţară!”, a comentat Nicolas Popescu.

Gică Popescu nu va uita niciodată momentul în care fiul său a fost chemat pentru prima oară să îmbrace tricoul României. „Când a plecat prima dată la echipa naţională, şi-a luat geanta şi când să iasă pe uşă i-am spus „lasă geanta şi aşază-te puţin pe scaun. E pentru primă dată când mergi la echipa naţională. Să nu te întorci niciodată! Dacă ai plecat la echipa naţională, acolo să rămâi până la sfârşitul carierei!”, a dezvăluit Gică Popescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și