Închide meniul

„E un nimeni!” Mihai Stoica îl distruge pe Bogdan Mara după scandalul de arbitraj din FCSB – UTA Arad 2-1: „Mi se pare odios că umblă cu farduri în poşetă!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 20:49

Reclamă
„E un nimeni! Mihai Stoica îl distruge pe Bogdan Mara după scandalul de arbitraj din FCSB – UTA Arad 2-1: „Mi se pare odios că umblă cu farduri în poşetă!

Mihai Stoica, dezvăluire despre noua perlă de la FCSB

Profimedia

Mihai Stoica îl distruge pe Bogdan Mara după scandalul de arbitraj din FCSB – UTA Arad 2-1

Directorul sportiv al liderului Ligii 1, Bogdan Mara, a dat de pământ cu „centralul” confruntării câştigate de principala urmăritoare. „Nu am explicaţii. Sunt dezgustat. FCSB este ajutată de arbitri„, a tunat şi a fulgerat oficialul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica roş-albaştrilor nu s-a lăsat aşteptată. Mihai Stoica l-a distrus pe oficialul ardelenilor. „Mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă, la el prin oraș. E un nimeni pe stradă! Dacă pe Balaj îl mai ascult, ce spune Mara nu pot să comentez”, a răbufnit Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Atac fără precedent al lui Gigi Becali la adresa campioanei CFR

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa rivalei CFR Cluj, după ce FCSB a fost avantajată de arbitraj în duelul cu UTA. Roş-albaştrii au primit două penalty-uri controversate şi s-au impus cu 2-1.

„Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle aia de la CFR cât vor ei, dar și cei care țin cu ei. Prea s-au invătat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat așa? Aseară mai era un pic și era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toți comentau că echipa mea a câștigat cu arbitrii.

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere și 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferința. Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât? A ajuns Becali acum hoțul hoților?

Reclamă

Bravo lui Balint! Ăia ai lui au jucat bine. Dar, prea își dădeau viața pe teren cu noi. Zici că erau în finala Ligii Campionilor. Și vreau să vă mai zic ceva de VAR. Cât am țipat eu să aducem VAR-ul în România. Dar chiar și așa tot ne validau golurile”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și