Închide meniul

„E strigător la cer!”. CFR Cluj a reacţionat după gafele de arbitraj din FCSB – UTA 2-1. „Sunt dezgustat. Se mai greşeşte, dar nu aşa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 8:30

„E strigător la cer!. CFR Cluj a reacţionat după gafele de arbitraj din FCSB – UTA 2-1. „Sunt dezgustat. Se mai greşeşte, dar nu aşa!

Scandal uriaş după FCSB - UTA 2-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Directorul sportiv al liderului Ligii 1, Bogdan Mara, a dat de pământ cu „centralul” confruntării câştigate de principala urmăritoare. „Nu am explicaţii. FCSB este ajutată de arbitri„, a tunat şi a fulgerat oficialul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mara, atac violent după FCSB – UTA 2-1

Am rămas fără cuvinte după meciul de azi dintre FCSB şi UTA. Toată presa scrie, a fost ceva… E clar că Balint e frustrat după un asemenea meci. Să fie două penalty-uri acordate greşit e viciere de rezultat. Balint are perfectă dreptate. E strigător la cer. Revin puţin la meciul nostru, el a ieşit, nu vreau sa ii spun numele (n.r. Mihai Stoica), să vorbească de meciul nostru… el care a vorbit şi a pus presiune pe arbitraj.

Intr-adevăr la faza golului nostru cu Chindia a existat acel presupus henţ, dar Cristi Balaj a venit cu argumente şi a explicat frumos. Înainte de acel henţ am avut un penalty foarte clar. Un meci oricum pe care noi l-am dominat fără emoţii.

Dar astăzi ce s-a întâmplat… vă las pe voi să judecaţi. Sunt dezgustat. La primul penalty chiar n-am înţeles, arbitrul era bine poziţionat şi a hotărât foarte repede… Vă daţi seama? La al doilea a ieşit mingea centimetri buni. Ce să mai zic? Nu este primul meci, asta este problema! Se mai greşeşte… dar nu în felul acesta!

Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat acuma seara. De ce nu e o zi proastă şi în favoarea celorlalte echipe? Asta reiese că FCSB este ajutată de arbitri„, a declarat Bogdan Mara la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Reacţia a venit la 24 de ore după ce Mihai Stoica a acuzat că CFR Cluj are parte de arbitraje favorabile. MM răbufnise după victoria la limită obţinută de echipa lui Dan Petrescu împotriva Chindiei Târgovişte, când golul lui Billel Omrani a fost precedat de un henţ al lui Valentin Costache.

Mihai Stoica: „Radu Petrescu trebuia exclus definitiv din arbitraj”

Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe. Eu fac scandal de patru ani, iar CFR Cluj câştigă campionate peste campionate cu greşeli de arbitraj. Eu cred că trei campionate din patru au fost câştigate exclusiv datorită greşelilor de arbitraj. Au fost greşeli prea mari şi clare„, a declarat Mihai Stoica.

După 18 etape, CFR Cluj are 48 de puncte, cu 8 mai mult decât FCSB. Cele două rivale vor fi adversare în primul meci din 2022.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și