Închide meniul

Kylian Mbappe, „dublă” în 7 minute împotriva lui Club Brugge! Starul lui PSG a atins o bornă istorică în UEFA Champions League. Performanță unică în istoria fotbalului

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 20:11

Reclamă
Kylian Mbappe, „dublă în 7 minute împotriva lui Club Brugge! Starul lui PSG a atins o bornă istorică în UEFA Champions League. Performanță unică în istoria fotbalului

Meciuri tari în Europa

Profimedia

Kylian Mbappe a înscris în poarta lui Club Brugge după doar 72 de secunde. Fotbalistul de doar 22 de ani a profitat de o gafă a belgienilor și a marcat cu un șut lângă bară, din apropierea portarului advers. Este cel mai rapid gol al lui PSG în Champions League din 2016 până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, „dublă” în 7 minute, cu Club Brugge

Peste doar câteva minute, Mbappe a marcat din nou. Starul lui PSG a înscris după o pasă genială a lui Angel Di Mare. Kylian a reluat balonul fără preluare, deși mingea i-a venit din spate.

Cu cele două goluri înscrise în poarta lui Club Brugge, Kylian Mbappe a ajuns la 31 de reușite în UEFA Champions League. La 22 de ani și 352 de zile, francezul e cel mai tânăr jucător din istoria competiției care reușește această performanță.

Totodată, Mbappe e doar al doilea jucător din istoria Champions League care reușește o „dublă” în primele șapte minute ale unui meci. Primul a fost brazilianul Rodrygo, într-un meci dintre Real Madrid și Galatasaray, în 2019.

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG

Kylian Mbappe se află în ultimul an de contract cu PSG și sunt șanse mari ca la vară să plece la Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Mbappe vrea ca până atunci să câștige UEFA Champions League. Cel mai aproape a fost acum 2 ani, când PSG a pierdut finala cu Bayern Munchen.

Reclamă

Kylian Mbappe a refuzat să își prelungească înțelegerea cu PSG pentru a se transfera la Real Madrid. Mbappe vrea să plece ca un adevărat campion de la Paris. Alături de Messi și Neymar, Mbappe vrea să câștige UEFA Champions League în acest sezon.

Cred că avem o anume consistență în Europa în ultimii ani, întrucât am ajuns în finală și semifinală. Dar nu suntem pe deplin satisfăcuți. Suntem fericiți că am adus clubul la înălțimi la care nu a mai fost înainte în noul format Champions League, dar acum vrem să facem și istorie. Suntem candidați, iar atunci când candidezi trebuie să vrei și să câștigi„, a explicat recent fotbalistul, potrivit psgtalk.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și