Închide meniul

Kylian Mbappe, „dublă” în 7 minute împotriva lui Club Brugge! Starul lui PSG a atins o bornă istorică în UEFA Champions League. Performanță unică în istoria fotbalului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 20:11

Kylian Mbappe, „dublă în 7 minute împotriva lui Club Brugge! Starul lui PSG a atins o bornă istorică în UEFA Champions League. Performanță unică în istoria fotbalului

Meciuri tari în Europa

Profimedia

Kylian Mbappe a înscris în poarta lui Club Brugge după doar 72 de secunde. Fotbalistul de doar 22 de ani a profitat de o gafă a belgienilor și a marcat cu un șut lângă bară, din apropierea portarului advers. Este cel mai rapid gol al lui PSG în Champions League din 2016 până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, „dublă” în 7 minute, cu Club Brugge

Peste doar câteva minute, Mbappe a marcat din nou. Starul lui PSG a înscris după o pasă genială a lui Angel Di Mare. Kylian a reluat balonul fără preluare, deși mingea i-a venit din spate.

Cu cele două goluri înscrise în poarta lui Club Brugge, Kylian Mbappe a ajuns la 31 de reușite în UEFA Champions League. La 22 de ani și 352 de zile, francezul e cel mai tânăr jucător din istoria competiției care reușește această performanță.

Totodată, Mbappe e doar al doilea jucător din istoria Champions League care reușește o „dublă” în primele șapte minute ale unui meci. Primul a fost brazilianul Rodrygo, într-un meci dintre Real Madrid și Galatasaray, în 2019.

Citește și:

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG

Kylian Mbappe se află în ultimul an de contract cu PSG și sunt șanse mari ca la vară să plece la Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Mbappe vrea ca până atunci să câștige UEFA Champions League. Cel mai aproape a fost acum 2 ani, când PSG a pierdut finala cu Bayern Munchen.

Reclamă

Kylian Mbappe a refuzat să își prelungească înțelegerea cu PSG pentru a se transfera la Real Madrid. Mbappe vrea să plece ca un adevărat campion de la Paris. Alături de Messi și Neymar, Mbappe vrea să câștige UEFA Champions League în acest sezon.

Cred că avem o anume consistență în Europa în ultimii ani, întrucât am ajuns în finală și semifinală. Dar nu suntem pe deplin satisfăcuți. Suntem fericiți că am adus clubul la înălțimi la care nu a mai fost înainte în noul format Champions League, dar acum vrem să facem și istorie. Suntem candidați, iar atunci când candidezi trebuie să vrei și să câștigi„, a explicat recent fotbalistul, potrivit psgtalk.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și