Închide meniul

„Am fost sunat de multe ori de Neluțu Varga!” Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la CFR Cluj. Ce spune „Briliantul” despre negocierile cu ardelenii

Dragoș Vasile Publicat: 8 decembrie 2021, 15:19

Reclamă
„Am fost sunat de multe ori de Neluțu Varga! Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la CFR Cluj. Ce spune „Briliantul despre negocierile cu ardelenii

Adrian Mutu, dorit la CFR Cluj

Profimedia

Adrian Mutu, aşteptat cu braţele deschise la CFR Cluj

Adrian Mutu a fost dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj. Totul se întâmpla sezonul trecut, după plecarea lui Dan Petrescu. Totuşi, mutarea a picat, iar Edi Iordănescu a devenit antrenorul grupării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost sunat de multe ori de Neluțu Varga, dar nu am fost pus niciodată în situația să fiu antrenor la CFR Cluj când mă culcam și dimineața să nu mai fiu. Ați scris și voi că am fost pus la CFR Cluj, dar nu se pusese problema atunci. Ci cu câteva zile înainte. Dar am fost în stand by pentru că nu se știa.

Cluburile discută cu mai mulți antrenori, dar CFR a crezut atunci că Edi Iordănescu e varianta mai bună. Și a așa a fost, pentru că a câștigat campionatul. În ultima perioadă nu am mai avut discuții cu cei de acolo”, a declarat Adrian Mutu pentru gsp.ro.

Dumitru Dragomir a anunţat că Adrian Mutu este înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu a fost ofertat de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă pentru a deveni selecţionerul României. Petrescu le-a transmis că şefilor de la Federaţie că le va da răspuns după partida celor de la CFR Cluj cu FC Argeş.

Dumitru Dragomir crede că dacă Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj la naţionala României, atunci Neluţu Varga îl va pune antrenor pe Adrian Mutu pentru a aduce al 5-lea titlu consecutiv în Gruia.

Reclamă

„Va fi Mutu 100% la CFR, dacă pleacă Dan Petrescu la națională. Vă zic eu sigur, el va fi. La ce antrenori a avut Mutu, dacă a copiat 2% de la fiecare, e doxă. Ce mare echipă are, mă, CFR-ul? Mutu are aspect comercial, are tot ce vrei. E băiat deștept, are o educație aleasă, e copil de profesori”, a declarat Dumitru Dragomir la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și