Închide meniul

Dumitru Dragomir a anunţat înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, dacă antrenorul campioanei va deveni selecţionerul României: „Va fi 100% el!”

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 13:50

Dumitru Dragomir a anunţat înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, dacă antrenorul campioanei va deveni selecţionerul României: „Va fi 100% el!

Dumitru Dragomir a anunţat cine îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Hepta

  • Dan Petrescu poate deveni selecţionerul României
  • Cine îl poate înlocui la CFR Cluj

Dumitru Dragomir crede că dacă Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj la naţionala României, atunci Neluţu Varga îl va pune antrenor pe Adrian Mutu pentru a aduce al 5-lea titlu consecutiv în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: „Va fi Mutu 100% la CFR, dacă pleacă Dan Petrescu”

„Va fi Mutu 100% la CFR, dacă pleacă Dan Petrescu la națională. Vă zic eu sigur, el va fi. La ce antrenori a avut Mutu, dacă a copiat 2% de la fiecare, e doxă.  Ce mare echipă are, mă, CFR-ul? Mutu are aspect comercial, are tot ce vrei. E băiat deștept, are o educație aleasă, e copil de profesori”, a declarat Dumitru Dragomir la sport.ro.

Citește și:

Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF

Dan Petrescu crede că incertitudinea care planează asupra antrenorului îi afectează pe jucătorii lui CFR Cluj. „Bursucul” va purta discuția finală cu Neluțu Varga la sfârșitul lunii decembrie.

Reclamă

Patronul a vorbit cu cei de la Federaţie. Cei de la FRF au vrut să mă vadă şi el şi-a dat acceptul. Au venit, au vorbit cu mine… după eu nu am mai vorbit cu nimeni, nici cu Federaţia, nici cu patronul. Am transmis patronului că vreau să mă concentrez la aceste meciuri 100%, să le câştigăm. După, normal, când se termină, o să avem o discuţie şi o să vedem ce se întâmplă în continuare.

Ce am vorbit acolo rămâne între noi. Eu am vorbit cu oamenii din club să ne auzim pe 20 (n.r. decembrie). Dar nu vreau să mai zic ceva, se va interpreta orice spun. Eu mai am trei meciuri foarte importante şi poate mai am încă trei ani, nu ştiu. Mai am trei ani contract. Cred că întâlnirea asta nu mi-a făcut bine, nu trebuia să se întâmple. Dar dacă cei de la Federaţie au vrut să mă vadă şi patronul a fost de acord, a trebuit să accept şi eu. Nu puteam să refuz.

Reclamă

Pe mine m-a întrebat un jucător dacă mă duc, dar nu-i spun numele… la restul le-am spus să se concentreze la meci, să nu citească prea mult ziarele. (Reporter: un internaţional?) Nu e român, oricum!”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu, ofertă uriaşă de la arabi

Dan Petrescu poate da un adevărat tun financiar dacă va alege să plece de la CFR Cluj. Ofertat de Burleanu şi Stoichiţă pentru a veni selecţioner, Petrescu poate alege să meargă la arabi, pe un salariu colosal. Petrescu ar fi primit în această perioadă o ofertă de la un club din Emiratele Unite Arabe, scrie gsp.ro.

Mai mult, se pare că arabii i-au pus pe masă un contract fabulos: 4 milioane de dolari într-un singur an. Antrenorul campioanei le-ar fi transmis arabilor că le va da un răspuns final pe 20 decembrie, după partida celor de la CFR Cluj cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Răzvan Burleanu se poate lovi de încă un refuz, după cele ale lui Gică Hagi şi Răzvan Lucescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:18 Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii” 17:09 VIDEOComentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!” 17:00 Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei 16:50 Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!” 16:32 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 martie 16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină 15:53 Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame” 15:45 Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!