Închide meniul

Mirel Rădoi a uitat deja de echipa naţională! Mihai Stoica: „Am vorbit mult cu Mirel, aseară. A avut o presiune gigantică”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 11:15

Mirel Rădoi a uitat deja de echipa naţională! Mihai Stoica: „Am vorbit mult cu Mirel, aseară. A avut o presiune gigantică

Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Antena Sport

”Am vorbit mult cu Mirel, aseară (n.r. miercuri seară), când am comentat meciurile. El se uita la Bayern cu Barcelona şi la Benfica, la ‘nea Mircea. Eu mă uitam la Sazburg cu Sevilla şi am fost inspirat. El e ok, relaxat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, dialog cu Mirel Rădoi: „A avut o presiune gigantică, m-am ferit să vorbesc cu el când a fost selecţioner”

A avut o presiune gigantică, m-am ferit să vorbesc cu el când a fost selecţioner. Ai senzaţia că atunci când o persoană e într-o astfel de poziţie, te aştepţi… Am vorbit doar despre fotbal european.

Noi suntem în urna a treia a fotbalului mondial, în urna a patra e San Marino. Nu avem un mare izvor nesecat de talente, să nu ştii pe cine să convoci. Avem o naţională care trebuie să joace în funcţie de adversarul pe care-l întâlneşte. Naţionala trebuie să facă rezultate, în funcţie de adversar. Mutu are experienţă ca jucător”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

Mirel Rădoi, scrisoare de adio

Mirel Rădoi şi-a luat adio de la naţionala României şi de la fani, prin intermediul unei scrisori. Rădoi şi-a încheiat mandatul de selecţioner. 18 victorii, 8 egaluri şi 12 înfrângeri a înregistrat Mirel cu naţionalele României, U21 şi U23.

„A venit momentul să ne luăm rămas bun. Am amânat să fac asta pentru că nu îmi e ușor, dar e timpul ca echipa națională a României să meargă înainte fără mine.

Reclamă

Sunt trist. Trist pentru că se încheie un proiect în care am investit foarte mult și unde mi-am dorit enorm să reușesc. Obiectivul nu a fost îndeplinit, dar am speranța că jucătorii promovați în ultimii ani vor face performanță în tricoul echipei naționale și vor duce România la turnee finale.

Sunt și fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România, de a asculta iarăși imnul național de la nivelul gazonului. Pentru mine, jucător sau antrenor, meciuri oficiale sau amicale, de fiecare dată emoțiile sunt la fel, se face pielea de găină… Am trecut prin multe în această perioadă de timp: pandemia, acțiuni anulate, program modificat, cazuri pozitive, stadioane goale. Nu vreau să credeți că sunt scuze, sunt doar niște încercări care ne-au întărit și care vor face experiența mea ca selecționer să fie una neuitată”, e o parte a scrisorii lui Mirel Rădoi.

Adrian Mutu va fi noul selecționer al României

Adrian Mutu va fi noul selecționer al României, după plecarea lui Mirel Rădoi. „Briliantul” este alesul șefilor FRF, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, după ce varianta Dan Petrescu a picat.

Reclamă 4 / 0/3

Din informațiile AS.ro, Adrian Mutu s-a înțeles deja cu FRF și urmează să semneze contractul în decursul următoarelor 10 zile. FRF s-a reorientat asupra lui Mutu după ce nu a reușit să-l aducă pe Dan Petrescu. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere.

Adrian Mutu va debuta la echipa națională abia la sfârșitul lunii martie. Primele meciuri oficiale vor avea loc tocmai în iunie, în Liga Națiunilor. Tragerea la sorți pentru grupele Nations League va avea loc la finalul lui decembrie.

Pentru Mutu, va fi a doua colaborare cu FRF. „Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021. Cu el la conducere, tricolorii mici au terminat neînvinși la Campionatul European, într-o grupă cu Olanda, Ungaria și Germania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și