Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mutu va fi noul selecționer al României! Când va semna contractul cu FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 19:24 / Actualizat: 8 decembrie 2021, 22:35

EXCLUSIV | Adrian Mutu va fi noul selecționer al României! Când va semna contractul cu FRF

Adrian Mutu este noul selecționer

Hepta

Din informațiile AS.ro, Adrian Mutu s-a înțeles deja cu FRF și urmează să semneze contractul în decursul următoarelor 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, noul selecționer al României

FRF s-a reorientat asupra lui Mutu după ce nu a reușit să-l aducă pe Dan Petrescu. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere.

Adrian Mutu va debuta la echipa națională abia la sfârșitul lunii martie. Primele meciuri oficiale vor avea loc tocmai în iunie, în Liga Națiunilor. Tragerea la sorți pentru grupele Nations League va avea loc la finalul lui decembrie.

Pentru Mutu, va fi a doua colaborare cu FRF. „Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021. Cu el la conducere, tricolorii mici au terminat neînvinși la Campionatul European, într-o grupă cu Olanda, Ungaria și Germania.

Citește și:

Adi Mutu a fost în Ungaria pentru a negocia cu Kisvarda

„Briliantul” a fost ofertat de maghiarii de la Kisvarda şi a urmărit din tribună ultimul meci al echipei aflate pe locul secund în campionat. A şi vorbit pentru site-ul clubului despre interesul naţionalei.

Reclamă

Nu ştiu care sunt şansele mele să devin selecţionerul naţionalei, dar ca fost jucător al reprezentativei României, este o mare onoare să îmi fie menţionat numele printre candidaţi. Totuşi, nu este nicim sigur, aşa că nu pot refuza cu fermitate alte oferte.

Pentru moment au fost doar primele discuţii. Am vorbit despre lucruri profesionale în cea mai mare parte din timp. Este vorba despre cum vedem fotbalul. Eu mi-am prezentat viziunea, după vom putea continua discuţiile”, a spus Adi Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și