Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Ce am cerşit eu?”. Leonard Doroftei şi-a pus criticii la punct după ce a emigrat în Canada. Discurs manifest al campionului: „Dacă mă lupt pentru ce e al meu, sunt cerşetor?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 12:05

Reclamă
„Ce am cerşit eu?. Leonard Doroftei şi-a pus criticii la punct după ce a emigrat în Canada. Discurs manifest al campionului: „Dacă mă lupt pentru ce e al meu, sunt cerşetor?

Leonard Doroftei, dezvăluiri surprinzătoare la AS.ro LIVE

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Doroftei a dezvăluit care a fost picătura care a umplut paharul. Decizia de a se muta a luat-o în momentul în care a fost umilit şi numit cerşetor. Fostul campion mondial WBA la categoria semi-uşoară şi-a spus of-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei: „Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor?”

Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol…urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău eşti un erou. Nu merge chiar aşa!„, a declarat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

Doroftei regretă că a părăsit ţara pentru care a luptat în ring. Totuşi, anunţă că şi-a găsit liniştea în Canada.

Acum sunt de 10 ori mai liniştit. Sunt bine! Sunt bine, sunt bine! Eu nu am făcut nimic ca să îmi recunoască oamenii ceva, eu am făcut sport! Am ieşti campion. Ce înseamnă recunoştinţă? Aici am greşit pentru că m-am lăsat manipulat. Unii şi-au făcut poze… eu am fost un copil plecat de jos care s-a trezit într-o lume mare. Normal că mai faci prostii, că nu eşti perfect„, a mai spus fostul pugilist.

Reclamă

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și