Închide meniul

Rapid – FC Argeş 2-0 | Mihai Iosif, dialog savuros cu Săpunaru: „Zici că ai venit la şedinţă cu părinţii!” „Miţă” e pregătit pentru spectacolul din derby-ul cu FCSB: „Oamenii vin să îşi manifeste frustrările!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 decembrie 2021, 23:35 / Actualizat: 11 decembrie 2021, 2:07

Reclamă
Rapid – FC Argeş 2-0 | Mihai Iosif, dialog savuros cu Săpunaru: „Zici că ai venit la şedinţă cu părinţii! „Miţă e pregătit pentru spectacolul din derby-ul cu FCSB: „Oamenii vin să îşi manifeste frustrările!

Mihai Iosif a promovat cu Rapid în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Iosif, pregătit pentru derby-ul FCSB – Rapid

„A fost o perioadă în care nu am câştigat. A fost un meci cu o echipă apropiată de valoare nouă. Am dat dovadă de pragmatism. Vreau să le dedic victoria suporterilor, care ne-au împins de la spate. I-am zis lui Săpunaru – zici că ai venit la şedinţă cu părinţii. Au dat dovadă de caracter şi au arătat că merită să îmbrace tricoul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E bine că putem încropi o echipă şi în meciul următor. Niciodată nu o să cer să ne retragem. Am avut nevoie de victorie. Numele ce îl purtăm ne obligă să dăm totul pe teren. Pentru mine, toate meciurile sunt la fel de important. Urmează un meci de tradiţie, pe care îl vom aborda cât putem noi de bine. Oamenii vin să se bucure, să îşi manifeste frustrările de acasă. Trebuie să se bucure de spectacol”, a declarat Mihai Iosif la finalul meciului.

Rapidiştii sunt gata de derby-ul cu FCSB

Rapid a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş. Pentru echipa lui Mihai Iosif urmează marele derby cu FCSB.

Albert Stahl a prins curaj după ce a dat gol cu FC Argeş. Jucătorul Rapidului vrea să facă un meci mare şi cu FCSB, echipă pe care o va întâlni miercuri.

„Este un moment foarte frumos să înscriu cu galeria în spate. Este şi mai frumos că am luat cele 3 puncte. Mă bucur că am reuşit să înscriu. Este important că am câştigat. Ştiţi cum se spune că suporterii sunt al 12-lea jucători. La noi sunt al 13-lea pentru că fac cât 2 jucători.

Reclamă

Sperăm să câştigăm cu FCSB şi Botoşani. M-am gândit că aşa am avut şi cu UTA. Trebuie să câştigăm, acesta este obiectivul nostru. Rapid poate să câştige. Dacă am putut în tur, putem şi în retur„, a spus Albert Stahl, cel care a deschis scorul în Rapid – FC Argeş 2-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și