Închide meniul

Victor Becali a dezvăluit cum a ajuns să îl impresarieze pe Ianis Stoica. Cum i l-a „suflat” Anamariei Prodan şi ce a spus despre interesul lui Arsenal pentru atacantul de 19 ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 10:54

Victor Becali a dezvăluit cum a ajuns să îl impresarieze pe Ianis Stoica. Cum i l-a „suflat Anamariei Prodan şi ce a spus despre interesul lui Arsenal pentru atacantul de 19 ani!

Victor Becali a anunţat cum l-a convins pe Ianis Stoica să semneze cu el

Hepta Syndicate / Razvan Valcaneantu via Hepta

Ianis Stoica a luat o decizie surprinzătoare şi a încheiat unilateral colaborarea cu Anamaria Prodan. A semnat imediat cu firma verilor lui Gigi Becali. Victor Becali a oferit detalii despre ceea ce se poate numi mutarea anului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali, despre aducerea lui Ianis Stoica: „A notificat firma şi putea semna cu oricine”

Eu îl cunosc pe taică-su de foarte mult timp. Ne-am întâlnit şi în Rusia şi am o relaţie foarte bună cu el. Când am vorbit o dată cu el l-m întrebat, am aflat şi din presă că a notificat agentul respectiv (n.r. Anamaria Prodan), şi am vorbit cu taică-su. El a spus că l-a adus până aici, acum face ce doreşte. Am vorbit cu băiatul, a venit şi a semnat. Din moment ce notifici firma, poţi să semnezi cu oricine. Firma are acum metode legale, dar trebuie să faci dovadă că ai venit cu nişte oferte, că bani nu-ţi dă nimeni degeaba. Nu este niciun fel de exclusivitate„, a declarat Victor Becali pentru digisport.ro.

Impresarul a vorbit şi despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica. Gigi Becali a anunţat că nu este dispus să renunţe acum la atacantul care a marcat 4 goluri în această ediţie de campionat.

Gigi aşa a spus, dar nimeni nu face ofertă acum! Prima dată se tatonează, întreabă… orice jucător poate semna doar în perioada de transferuri„, a precizat agentul de jucători.

Câţi bani vrea să primească Gigi Becali în schimbul lui Ianis Stoica

7,5 milioane de euro ar fi fost dispuşi să achite „tunarii” pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune Arsenal şi cere mai mult.

Reclamă

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Pe Gigi Becali nu-l interesează cine este impresarul lui Ianis Stoica, atâta timp cât latifundiarul din Pipera își îndeplinește planurile pe care le are cu atacantul care are o cotă de piaţă de 450.000 de euro.

Nu vreau să fiu implicat în povestea asta de nimeni. Habar am cu cine avea semnat contract acest băiat. Eu sunt impresar să mă intereseze treaba asta? Nu am vorbit de nimeni și nu mă interesează cu cine a reziliat. Dacă s-a dus și a semnat cu firma lui Giovanni și Victor care este problema?

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul a semnat cu cine a vrut el. Vorbiți cu el sau cu tatăl lui. Eu nu am nicio treabă. Pe mine mă interesează doar ca Ianis Stoica să joace bine la FCSB, să dea goluri, să câștigăm trofee, iar apoi să plece peste câțiva ani pe bani mulți în străinătate”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și