Închide meniul

Victor Becali a dezvăluit cum a ajuns să îl impresarieze pe Ianis Stoica. Cum i l-a „suflat” Anamariei Prodan şi ce a spus despre interesul lui Arsenal pentru atacantul de 19 ani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 10:54

Victor Becali a dezvăluit cum a ajuns să îl impresarieze pe Ianis Stoica. Cum i l-a „suflat Anamariei Prodan şi ce a spus despre interesul lui Arsenal pentru atacantul de 19 ani!

Victor Becali a anunţat cum l-a convins pe Ianis Stoica să semneze cu el

Hepta Syndicate / Razvan Valcaneantu via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Ianis Stoica a semnat cu firma verilor Becali şi a „trădat-o” pe Anamaria Prodan

Ianis Stoica a luat o decizie surprinzătoare şi a încheiat unilateral colaborarea cu Anamaria Prodan. A semnat imediat cu firma verilor lui Gigi Becali. Victor Becali a oferit detalii despre ceea ce se poate numi mutarea anului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali, despre aducerea lui Ianis Stoica: „A notificat firma şi putea semna cu oricine”

Eu îl cunosc pe taică-su de foarte mult timp. Ne-am întâlnit şi în Rusia şi am o relaţie foarte bună cu el. Când am vorbit o dată cu el l-m întrebat, am aflat şi din presă că a notificat agentul respectiv (n.r. Anamaria Prodan), şi am vorbit cu taică-su. El a spus că l-a adus până aici, acum face ce doreşte. Am vorbit cu băiatul, a venit şi a semnat. Din moment ce notifici firma, poţi să semnezi cu oricine. Firma are acum metode legale, dar trebuie să faci dovadă că ai venit cu nişte oferte, că bani nu-ţi dă nimeni degeaba. Nu este niciun fel de exclusivitate„, a declarat Victor Becali pentru digisport.ro.

Impresarul a vorbit şi despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica. Gigi Becali a anunţat că nu este dispus să renunţe acum la atacantul care a marcat 4 goluri în această ediţie de campionat.

Reclamă

Gigi aşa a spus, dar nimeni nu face ofertă acum! Prima dată se tatonează, întreabă… orice jucător poate semna doar în perioada de transferuri„, a precizat agentul de jucători.

Citește și:

Câţi bani vrea să primească Gigi Becali în schimbul lui Ianis Stoica

7,5 milioane de euro ar fi fost dispuşi să achite „tunarii” pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune Arsenal şi cere mai mult.

Reclamă

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Pe Gigi Becali nu-l interesează cine este impresarul lui Ianis Stoica, atâta timp cât latifundiarul din Pipera își îndeplinește planurile pe care le are cu atacantul care are o cotă de piaţă de 450.000 de euro.

Nu vreau să fiu implicat în povestea asta de nimeni. Habar am cu cine avea semnat contract acest băiat. Eu sunt impresar să mă intereseze treaba asta? Nu am vorbit de nimeni și nu mă interesează cu cine a reziliat. Dacă s-a dus și a semnat cu firma lui Giovanni și Victor care este problema?

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul a semnat cu cine a vrut el. Vorbiți cu el sau cu tatăl lui. Eu nu am nicio treabă. Pe mine mă interesează doar ca Ianis Stoica să joace bine la FCSB, să dea goluri, să câștigăm trofee, iar apoi să plece peste câțiva ani pe bani mulți în străinătate”, a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”