Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan. „Care e problema?” Victor și Giovanni Becali vor să o ducă pe „perla” lui FCSB în Premier League!

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 23:46

Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o pe Anamaria Prodan. „Care e problema? Victor și Giovanni Becali vor să o ducă pe „perla lui FCSB în Premier League!

Mihai Stoica, detalii despre situaţia lui Ianis Stoica

Hepta

  • Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan
  • Victor și Giovanni Becali vor să o ducă pe „perla” lui FCSB în Premier League

Pe Gigi Becali nu-l interesează cine este impresarul lui Ianis Stoica, atâta timp cât latifundiarul din Pipera își îndeplinește planurile pe care le are cu fiul lui Pompiliu Stoica. Patronul lui FCSB visează să-l vândă pe Stoica cu multe milioane de euro în străinătate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan

„Nu vreau să fiu implicat în povestea asta de nimeni. Habar am cu cine avea semnat contract acest băiat. Eu sunt impresar să mă intereseze treaba asta? Nu am vorbit de nimeni și nu mă interesează cu cine a reziliat. Dacă s-a dus și a semnat cu firma lui Giovanni și Victor care este problema?

Băiatul a semnat cu cine a vrut el. Vorbiți cu el sau cu tatăl lui. Eu nu am nicio treabă. Pe mine mă interesează doar ca Ianis Stoica să joace bine la FCSB, să dea goluri, să câștigăm trofee, iar apoi să plece peste câțiva ani pe bani mulți în străinătate”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este cotat la 450.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 16 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Gigi Becali, în scandal cu Anamaria Prodan

Deşi Anamaria Prodan l-a ameninţat cu tribunalul pe Ianis Stoica dacă semnează cu firma de impresariat a duşmanului Giovanni Becali, atacantul nu a ţinut cont și a decis să facă mutarea. Anunţul a venit din partea lui Dragoş Sârbu, de la firma lui Giovanni Becali.

Reclamă

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a Dragoș Sârbu, cel care conduce firma alături de Victor Becali, conform fanatik.ro.

Citește și:

În schimb, Anamaria Prodan a trecut la ameninţări. Spune că va ajunge la tribunal, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Dennis Man care a renunţat la contractul cu ea pentru a semna cu firma fraţilor Becali. ”Poate Gigi vrea să-l păcălească pe Ianis cum a făcut-o și cu Man. Că a zis că-i plătește el orice despăgubiri. Sunt curioasă cum va achita legal Gigi Becali niște compensații față de un impresar pentru un jucător care nu aparține clubului. Cum scoate bani legal din FCSB ca să-mi achite mie clauzele din contractul lui Man, dacă voi câștiga procesul? Avocații chiar vor monitoriza acest subiect”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile, conform playsport.ro.

EXCLUSIV | Ianis Stoica, dorit în Premier League

FCSB este aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali îl poate vinde pe Ianis Stoica la un club uriaş din Europa. Noua „perlă” a patronului vicecampioanei României a fost ofertată de Arsenal. Dacă se va ajunge la un acord, tânărul de 19 ani va juca în Premier League, sub comanda lui Mikel Arteta.

Reclamă 4 / 0/3

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu