Închide meniul

Reacția lui Victor Becali după ce turcii au anunțat transferul lui Dennis Man la Galatasaray

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 12:32

Reclamă
Reacția lui Victor Becali după ce turcii au anunțat transferul lui Dennis Man la Galatasaray

Dennis Man, aproape de a pleca de la Parma

Profimediaimages

„Acum câteva zile, Fotomac a anunţat că Dennis Man a semnat cu Galatasaray. Am primit multe telefoane. Poate semna jucătorul acum? Nu poate semna decât în perioada de transferuri. Nu se poate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: Asta cu Man a fost o discuţie în vară

Oamenii de la Galata se amuză. Au meciuri în campionat, să termine pe primul loc în grupă. Asta cu Man a fost o discuţie în vară, dar nu ştiu ce se va întâmpla când se deschide perioada de transferuri”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Potrivit Transfermarkt, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 10 milioane de euro.

Fotomac: ”Dennis Man va semna cu Galatasaray!”

Anunțul categoric a lui Victor Becali vine în contextul în care presa din Turcia a scris recent că transferul lui Man la Istanbul e ca și făcut. Publicația Fotomac a dat toate detaliile. „Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează”, anunţă sursa citată.

Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man vara trecută.

Reclamă

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și