Închide meniul

Reacția lui Victor Becali după ce turcii au anunțat transferul lui Dennis Man la Galatasaray

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 12:32

Reacția lui Victor Becali după ce turcii au anunțat transferul lui Dennis Man la Galatasaray

Dennis Man, aproape de a pleca de la Parma

Profimediaimages

„Acum câteva zile, Fotomac a anunţat că Dennis Man a semnat cu Galatasaray. Am primit multe telefoane. Poate semna jucătorul acum? Nu poate semna decât în perioada de transferuri. Nu se poate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: Asta cu Man a fost o discuţie în vară

Oamenii de la Galata se amuză. Au meciuri în campionat, să termine pe primul loc în grupă. Asta cu Man a fost o discuţie în vară, dar nu ştiu ce se va întâmpla când se deschide perioada de transferuri”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Potrivit Transfermarkt, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 10 milioane de euro.

Fotomac: ”Dennis Man va semna cu Galatasaray!”

Anunțul categoric a lui Victor Becali vine în contextul în care presa din Turcia a scris recent că transferul lui Man la Istanbul e ca și făcut. Publicația Fotomac a dat toate detaliile. „Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează”, anunţă sursa citată.

Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man vara trecută.

Reclamă

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Dennis Man e cotat la 10 milioane de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și