Închide meniul

Ce s-a ales de vedeta milionară care și-a lăsat mama să traiască într-un container, în frig și sărăcie, în timp ce locuia într-un apartament de 750.000 de euro

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 9:11

Reclamă
Ce s-a ales de vedeta milionară care și-a lăsat mama să traiască într-un container, în frig și sărăcie, în timp ce locuia într-un apartament de 750.000 de euro

Ce s-a ales de vedeta milionară care și-a lăsat mama să traiască într-un container

The Sun

Ainsley Maitland-Niles va pleca, cel mai probabil, în această iarnă de la echipa lui Arteta. Asta după ce a fost titular în doar două meciuri în acest sezon. Everton rămâne clubul interesat de fotbalistul cotat la 16 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt club care monitorizează situaţia lui Ainsley Maitland-Niles este Newcastle, care pregăteşte mai multe lovituri în această iarnă, în urma venirii conducerii saudite.

Mama lui Ainsley Maitland-Niles a trăit într-un container, în frig şi sărăcie

Mama starului lui Arsenal, Ainsley Maitland-Niles, a trecut prin momente cumplite, cu câţiva ani în urmă. A locuit într-un container, chiar dacă fiul ei câştiga 30.000 de lire pe săptămână şi avea un apartament de 750.000 de euro

În 2018, femeia de 38 de ani a fost nevoită să trăiască într-un container de 10 metri, după o ceartă cumplită avută cu fiul ei, care locuia într-o locuinţă de 700.000 de lire sterline. „Banii i s-au urcat la cap”, susţinea aceasta.

Ainsley Maitland-Niles a avut probleme mari cu mama lui

Pentru a putea dormi în acele condiţii, ea se strecura pe lângă oamenii aflaţi de pază. Chiar şi Crăciunul a trecut în frig şi singurătate.

Reclamă

Totul a pornit de la faptul că Ainsley Maitland-Niles considera că mama lui avea o influenţă negativă asupra lui. Mai mult, acesta susţinea că îi trimitea lui Jule bani lunar. Iniţial, aceasta a locuit cu cei doi copii. Dar, când s-a întors dintr-o vacanţă, nu a mai găsit niciun lucru de-ale ei în apartament.

După cum anunţă Trianglenews, situaţia femeii s-a rezolvat. Ea a primit un apartament din banii strânşi de publicaţia britanică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor Vezi toate știrile
Citește și