Închide meniul

Ce s-a ales de vedeta milionară care și-a lăsat mama să traiască într-un container, în frig și sărăcie, în timp ce locuia într-un apartament de 750.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 9:11

Ce s-a ales de vedeta milionară care și-a lăsat mama să traiască într-un container, în frig și sărăcie, în timp ce locuia într-un apartament de 750.000 de euro

Ce s-a ales de vedeta milionară care și-a lăsat mama să traiască într-un container

The Sun

Ainsley Maitland-Niles va pleca, cel mai probabil, în această iarnă de la echipa lui Arteta. Asta după ce a fost titular în doar două meciuri în acest sezon. Everton rămâne clubul interesat de fotbalistul cotat la 16 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt club care monitorizează situaţia lui Ainsley Maitland-Niles este Newcastle, care pregăteşte mai multe lovituri în această iarnă, în urma venirii conducerii saudite.

Mama lui Ainsley Maitland-Niles a trăit într-un container, în frig şi sărăcie

Mama starului lui Arsenal, Ainsley Maitland-Niles, a trecut prin momente cumplite, cu câţiva ani în urmă. A locuit într-un container, chiar dacă fiul ei câştiga 30.000 de lire pe săptămână şi avea un apartament de 750.000 de euro

În 2018, femeia de 38 de ani a fost nevoită să trăiască într-un container de 10 metri, după o ceartă cumplită avută cu fiul ei, care locuia într-o locuinţă de 700.000 de lire sterline. „Banii i s-au urcat la cap”, susţinea aceasta.

Ainsley Maitland-Niles a avut probleme mari cu mama lui

Pentru a putea dormi în acele condiţii, ea se strecura pe lângă oamenii aflaţi de pază. Chiar şi Crăciunul a trecut în frig şi singurătate.

Reclamă

Totul a pornit de la faptul că Ainsley Maitland-Niles considera că mama lui avea o influenţă negativă asupra lui. Mai mult, acesta susţinea că îi trimitea lui Jule bani lunar. Iniţial, aceasta a locuit cu cei doi copii. Dar, când s-a întors dintr-o vacanţă, nu a mai găsit niciun lucru de-ale ei în apartament.

După cum anunţă Trianglenews, situaţia femeii s-a rezolvat. Ea a primit un apartament din banii strânşi de publicaţia britanică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și