Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dat de gol de propria soţie! Dezvăluiri incendiare ale Valentinei Pelinel: „Lucrurile frumoase se obțin cu greu și cu luptă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 decembrie 2021, 18:03

Reclamă
Cristi Borcea, dat de gol de propria soţie! Dezvăluiri incendiare ale Valentinei Pelinel: „Lucrurile frumoase se obțin cu greu și cu luptă”

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost un adevărat cuceritor. La 51 de ani, milionarul are 9 copii cu 4 femei diferite şi se află deja la a treia căsnicie. Relaţiile dintre copiii milionarului nu sunt atât de roz pe cât s-ar vedea de la distanţă. Chiar soţia lui Borcea, Valentina Pelinel, s-a decis să dea cărţile pe faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, dat de gol de propria soţie

După două căsnicii ratate, Cristi Borcea pare că şi-a găsit liniştea alături de Valentina Pelinel. Nu toate sunt însă perfecte în familia milionarului. Sunt rare momentele când au loc reuniuni de familie între toți frații, doi dintre cei nouă copii ai lui Borcea locuiesc în America. Cristi Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo îi are cu Mihaela Borcea, Alex și Gloria, cu Alina Vidican şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel a dezvăluit cum este viața alături de un bărbat cu o familie numeroasă, dar și cum se înțeleg copiii ei cu frații lor. ”Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? «Tati are trei copii și mai are încă șase». Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei”, a declarat Valentina Pelinel la un post TV, conform cancan.ro.

Valentina Pelinel se consideră o femeie norocoasă

Valentin Pelinel spune că are o viaţă de senzaţie alături de Cristi Borcea, iar cei trei copii, la care nici nu visa, sunt dovada vie că lucrurile frumoase se obțin cu greu și cu luptă. „Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam clar că o să am numărul ăsta de copii și soțul ăsta. Dar am proiectat și mi-am dorit. Și după multe experiențe, frumoase și mai puțin frumoase, sunt în punctul în care mi-am dorit. Avem o familie frumoasă și, uite, că sunt trei copii. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar unul, dar uite că sunt trei”, a mai spus Valentina Pelinel, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și