Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă milionarul Cristi Borcea! A ajuns de nerecunoscut. Toată lumea a rămas uimită când l-a văzut

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 decembrie 2021, 20:13

Ce a putut să facă milionarul Cristi Borcea! A ajuns de nerecunoscut. Toată lumea a rămas uimită când l-a văzut

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Cristi Borcea a ajuns la 51 de ani, dar pare că nu îşi arată vârsta din buletin. Milionarul s-a decis să facă schimbări importante în viaţa sa după ce a ieşit din închisoare. Este alături de Valentina Pelinel şi nici nu se gândeşte să revină la viaţa de aventurier, dar asta nu e tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a ajuns de nerecunoscut

Cristi Borcea s-a decis să-şi facă mai multe modificări la nivelul feţei pentru a diminua semnele îmbătrânirii. Toată lumea este convinsă că Borcea ar fi trecut pragul medicului estetician, pentru câteva intervenții. de altfel, Cristi Borcea nu a făcut nici în trecut un secret din faptul că este preocupat de aspectul său fizic și că apelează la diverse metode pentru a se menține tânăr. Totul s-a văzut în imaginile de la ziua de naştere a Valentinei Pelinel.

Fostul fotomodel s-a fotografiat alături de Cristi Borcea, lângă bradul de Crăciun. „2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător.

Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință”, a scris Valentina Pelinel pe o reţea de socializare.

Citește și:

Milionarul, fizionomie totală schimbată

Fizionomia lui Cristi Borcea este una noup. Deşi a ajuns la 51 de ani, Cristi Borcea nu vrea să îşi arate vârsta. După noile intervenţii, milionarul pare că arată mai bine ca în urmă cu un deceniu. Afaceristul și-a injectat botox, iar ridurile de expresie au dispărut ca prin minune, și-a ridicat sprâncenele și a apelat la o intervenți numită blefaroplastie, pentru a-și remodela pleoapele și a scăpa de pungile de sub ochi.

Reclamă

Mai mult, Borcea a recunoscut recent că își mai dorește un copil alături de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a vorbit despre bebelușul care ar fi al patrulea copil al cuplului și al zecelea al lui, în emisiunea lui Mircea Dinescu, conform primatv.ro. „În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a spus Borcea, conform sursei citate.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și