Închide meniul

Marius Şumudică a ameninţat cu demisia după Yeni Malatyaspor – Alanyaspor 2-6! Cuvinte grele ale antrenorului român după umilinţa din campionat

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 17:51

Reclamă
Marius Şumudică a ameninţat cu demisia după Yeni Malatyaspor – Alanyaspor 2-6! Cuvinte grele ale antrenorului român după umilinţa din campionat

Marius Şumudică, nervos după Malatyaspor - Kayserispor 2-2

Profimedia

Marius Şumudică a ameninţat cu demisia după Yeni Malatyaspor – Alanyaspor 2-6

Marius Şumudică nu a mai rezistat după umilinţa cu Alanyaspor, scor 2-6. Antrenorul român a transmis un mesaj clar conducerii lui Yeni Malatyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În primul rând, am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor. Asta a reprezentat gestul. În astfel de stituații, antrenorii sunt cei care plătesc. Nu voi vorbi urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli.

Mai există o singură șansă pentru a continua la Yeni Malatyaspor. Conducerea trebuie să îmi aducă jucătorii pe care îi vreau! Cine a făcut transferurile în vară să își asume! Nu vreau să îmi asum greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, nu! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui”, a răbufnit Marius Şumudică la final.

Marius Şumudică, umilinţă totală în Yeni Malatyaspor – Alanyaspor 2-6

Marius Şumudică a fost umilit în ultima etapă din Turcia. Yeni Malatyaspor, echipa românului, a fost învinsă de Alanyaspor, scor 2-6.

Reclamă

După ce elevii săi au încasat al şaselea gol, în minutul 90, Marius Şumudică a fost de nerecunoscut. Deşi este recunoscut pentru caracterul său vulcanic, antrenorul român s-a arătat resemnat şi a făcut semn că partida „E gata!”. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

În urma acestui rezultat, Alanyaspor a urcat pe locul 6 în SuperLigă, cu 27 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor rămâne pe locul 18, poziţie retrogradabilă, cu 14 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și