Închide meniul

Constantin Budescu, pe linie moartă la FCSB! Mihai Stoica a lămurit situaţia „Magicianului”: „Nici măcar o grimasă nu a făcut”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 decembrie 2021, 0:00

Reclamă
Constantin Budescu, pe linie moartă la FCSB! Mihai Stoica a lămurit situaţia „Magicianului: „Nici măcar o grimasă nu a făcut

Constantin Budescu poate pleca de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a ajuns rezervă neutilizată la FCSB după ce a fost readus la vicecampioană ca un jucător salvator, care să decidă meciurile prin execuţiile şi pasele sale. A stat pe bancă şi în Gaz Metan – FCSB 0-1 şi s-a spus că în iarnă va pleca, mai ales că are un salariu foarte mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, pe linie moartă la FCSB

Mihai Stoica spune însă că Budescu nu va pleca de la FCSB, mai ales că este unul dintre favoriţii patronului Gigi Becali. Budescu a semnat cu FCSB în septembrie, dar n-a reuşit pentru moment să se impună şi să devină titular incontestabil. Nu a prins un loc de titular incontestabil nici cu Edi Iordănescu, nici cu Toni Petrea. La Mediaş a fost trimis de Toni Petrea la încălzire, dar a rămas rezervă neutilizată.

Mihai Stoica a dezvăluit că Budescu nu se va despărţi de FCSB în iarnă, chiar dacă nu mai prinde echipa în prezent. Mai mult, managerul general de la FCSB a spus că „Budi” nu e genul de jucător care să facă atmosferă proastă în vestiar dacă nu este titular.

Mihai Stoica a lămurit situaţia lui Budescu

„Nu, nu, nu. De regulă, jucătorii trecuţi de o anumită vârstă şi obişnuiţi să joace, şi Budescu a jucat toată cariera lui titular, mai strâmbă din nas în momentul când nu sunt utilizaţi. Nu şi Budescu. Nu şi Budescu, pentru că el are un altfel de caracter. Budescu a fost cu autocarul nou la dus şi la întors nu a avut… Nici măcar o grimasă nu a făcut. A fost acelaşi Budescu, maestru de ceremonii, foarte simpatic, nu are niciun fel de problemă.

Dacă eram în criză clar că intră să inventeze ceva. Atât timp cât nu a intrat şi s-a câştigat totul e ok. Budescu nu e genul de jucător care să fie supărat că nu joacă el dacă echipa câştigă. Budescu e un jucător special, nu poţi să joci 4-3-3 cu Budescu pentru că nu e de 4-3-3, deci clar că trebuie să modifici sistemul pentru a intra Budescu. Nu sunt semnele unei despărţiri în iarnă”, a spus Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Reclamă

Constantin Budescu a semnat cu FCSB în septembrie. A venit la echipa vicecampioană din postura de jucător liber de contract după ce a plecat de la Damac. A fost utilizat doar 384 de minute în nouă meciuri, timp în care a marcat o dată şi a dat o pasă de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și