Închide meniul

Motivul pentru care Constantin Budescu nu mai prinde primul 11 la FCSB. „De ce să îl bage? Să strice echipa”

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 11:01

Reclamă
Motivul pentru care Constantin Budescu nu mai prinde primul 11 la FCSB. „De ce să îl bage? Să strice echipa

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce Constantin Budescu a refuzat-o pe Sepsi pentru FC Voluntari

Hepta

„Nu îl bagă pentru că echipa a câştigat fără el. De ce să îl bage? Să strice echipa, să strice mecanismul? La schimbări, Petrea sau Becali, cine le face, le-a nimerit”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, rezervă neutilizată în Gaz Metan – FCSB 0-1

Constantin Budescu a fost rezervă neutilizată la FCSB în meciul cu Gaz Metan. Petrea a declarat că a vrut la un moment dat să-l trimită în teren pe mijlocașul de 32 de ani, dar și-a schimbat planurile în ultimul moment.

„Avem un lot destul de echilibrat, cu jucători valoroși, care pot face diferența. E important ce fac pe teren, nu cât joacă. Chiar înainte de gol, l-am trimis pe Budescu la încălzire. Am considerat că nu ne poate ajuta pe final, când ei aruncau mingile la noi în careu”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului Gaz Metan – FCSB 0-1.

Constantin Budescu nu mai prinde echipa la FCSB

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai criticați jucători de la FCSB în ultima perioadă. „Budi” a intrat în colimatorul patronului Gigi Becali, care a amenințat că îl poate da afară oricând pe jucătorul de 32 de ani.

Budescu a prins șase meciuri în acest sezon al Ligii 1, sub comanda lui Edi Iordănescu, dar, de când Toni Petrea a revenit la FCSB, „magicianul” a mai bifat doar 55 de minute, în patru partide.

Reclamă

În urma victoriei cu Gaz Metan, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. A fost a patra victorie pentru Toni Petrea de când a revenit la clubul lui Gigi Becali, din tot atâtea meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și