Închide meniul

„Există interes foarte mare!” Mihai Stoica a vorbit, din nou, despre iminenta plecare a lui Florin Tănase de la FCSB: „Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma”

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 23:37

Reclamă
„Există interes foarte mare! Mihai Stoica a vorbit, din nou, despre iminenta plecare a lui Florin Tănase de la FCSB: „Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira

Florin Tănase pleacă de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

3 milioane de euro este suma pe care Gigi Becali o vrea pe Tănase. Mihai Stoica a anunţat că patronul FCSB nu va renunţa nici măcar la un euro din această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit, din nou, despre iminenta plecare a lui Florin Tănase de la FCSB

„De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă. Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase, doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma„, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Florin Tănase, comparat de Mihai Stoica cu Robert Lewandowski

Mihai Stoica ar vrea ca Florin Tănase să fie desemnat cel mai bun jucător al anului în Liga 1. Mihai Stoica l-a comparat pe Florin Tănase cu Robert Lewandowski, cel care a pierdut Balonul de Aur în faţa lui Lionel Messi, deşi a avut un sezon fabulos.

Florin Tănase este aproape de a pleca de la FCSB. Căpitanul roş-albaştilor este dorit cu insistenţă de arabii de la Al Nasrr. 3 milioane de euro este preţul fixat de Gigi Becali pentru căpitanul său.

Sub clauză e clar că nu pleacă. Dacă cineva vrea să îl cumpere, să nu se gândească nici măcar la un euro discount, chiar dacă vin sărbătorile. E o pierdere mare, aşa cum au fost şi Man şi Moruţan. Dacă pleacă Tase, are cine să îl înlocuiască„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Victor Becali a vorbit despre situaţia lui Florin Tănase

Victor Becali susține că Tănase nu are încă o ofertă concretă, dar sunt discuții cu mai multe cluburi. Cine dorește să îl transfere pe căpitanul de la FCSB trebuie să achite clauza de reziliere de 3.000.000 de euro.

Sunt niște discuții, nu pot să le numesc oferte pentru că nu e ceva concret. Cu siguranță ar merita! În fotbal, nu poți să știi niciodată șansele. Tănase este un băiat de mare caracter și un fotbalist bun. Eu spun că este isteț, poate pare arogant„, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și