Închide meniul

„Există interes foarte mare!” Mihai Stoica a vorbit, din nou, despre iminenta plecare a lui Florin Tănase de la FCSB: „Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 23:37

„Există interes foarte mare! Mihai Stoica a vorbit, din nou, despre iminenta plecare a lui Florin Tănase de la FCSB: „Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira

Florin Tănase pleacă de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

3 milioane de euro este suma pe care Gigi Becali o vrea pe Tănase. Mihai Stoica a anunţat că patronul FCSB nu va renunţa nici măcar la un euro din această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit, din nou, despre iminenta plecare a lui Florin Tănase de la FCSB

„De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă. Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase, doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma„, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Citește și:

Florin Tănase, comparat de Mihai Stoica cu Robert Lewandowski

Mihai Stoica ar vrea ca Florin Tănase să fie desemnat cel mai bun jucător al anului în Liga 1. Mihai Stoica l-a comparat pe Florin Tănase cu Robert Lewandowski, cel care a pierdut Balonul de Aur în faţa lui Lionel Messi, deşi a avut un sezon fabulos.

Florin Tănase este aproape de a pleca de la FCSB. Căpitanul roş-albaştilor este dorit cu insistenţă de arabii de la Al Nasrr. 3 milioane de euro este preţul fixat de Gigi Becali pentru căpitanul său.

Sub clauză e clar că nu pleacă. Dacă cineva vrea să îl cumpere, să nu se gândească nici măcar la un euro discount, chiar dacă vin sărbătorile. E o pierdere mare, aşa cum au fost şi Man şi Moruţan. Dacă pleacă Tase, are cine să îl înlocuiască„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Victor Becali a vorbit despre situaţia lui Florin Tănase

Victor Becali susține că Tănase nu are încă o ofertă concretă, dar sunt discuții cu mai multe cluburi. Cine dorește să îl transfere pe căpitanul de la FCSB trebuie să achite clauza de reziliere de 3.000.000 de euro.

Sunt niște discuții, nu pot să le numesc oferte pentru că nu e ceva concret. Cu siguranță ar merita! În fotbal, nu poți să știi niciodată șansele. Tănase este un băiat de mare caracter și un fotbalist bun. Eu spun că este isteț, poate pare arogant„, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și