Închide meniul

Anunţul făcut de Gigi Becali despre Octavian Popescu. „Eu trebuie să le fac loc la FCSB”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 13:12

Anunţul făcut de Gigi Becali despre Octavian Popescu. „Eu trebuie să le fac loc la FCSB

Anunţul făcut de Gigi Becali despre Octavian Popescu

Hepta

„Fără să vreau l-am copiat. A plecat Man, a venit Moruțan, a plecat Moruțan, a venit Popescu. O să vorbesc cu Toni Petrea ca Tavi Popescu să joace inter stânga, oricum vine Coman în banda stângă. Eu trebuie să le fac loc. Am făcut loc și rămâne și echipa valoroasă”, a spus Becali, citat de Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, jucătorul cotat la 1.6 milioane de euro, a adunat 18 meciuri în toate competiţiile acestui sezon. Fotbalistul de 18 ani a marcat 4 goluri şi a oferit şi două pase decisive.

Gigi Becali, strategie de Champions League

Gigi Becali vrea să o ducă din nou pe FCSB în Liga Campionilor, la masa bogaţilor. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine însă că fără salarii de cel puţin 50.000 de euro pe lună nu are nicio şansă să se dueleze la nivel înalt cu super-puterile europene.

„O să vină din nou (n.r. – Real Madrid în Champions League) şi vor mânca şi bătăi, dar trebuie să avem răbdare, pentru că nu mai este ce a fost. Prăpastia dintre bogaţi şi săraci se adânceşte. Noi rămânem pe loc cu banii. Trebuie să ţii jucători precum Tavi Popescu şi Ianis Stoica să poţi să te baţi cu ei. Trebuie să ai putere. Nu e direct. Problema nu e de un an, e de 4-5 ani.

Dacă ai noroc, iei campionatul, mergi în Champions League şi iei 40 de milioane de euro. Şi atunci îi zici lui Tavi Popescu `tu ai 4.000 pe luna, îţi dau 20.000 de euro`, îi zici lui Tănase `tu ai 30.000 de euro, îţi dau 50.000`, îi zici lui Coman `tu ai 20.000 de euro, îţi dau 40.000 de euro`. Şi atunci lui nu îi mai convine să plece şi rămâne la tine şi joacă la FCSB.

Reclamă

Dacă vinzi un jucător cu 30 de milioane, măreşti din nou salariile şi atunci jucătorul nu mai vrea să plece dacă câştigă 700.000 la tine şi un milion afară, preferă să rămână în ţara lui pe 700.000. Dacă nu ajungem la salarii de 50-60-70.000 de euro, nu avem şanse în Liga Campionilor”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și