Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, strategie de Champions League. Cum vrea să lupte din nou cu Real Madrid. „Dacă nu ajungem la salarii de 70.000 de euro, nu avem şanse”

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 14:32

Reclamă
Gigi Becali, strategie de Champions League. Cum vrea să lupte din nou cu Real Madrid. „Dacă nu ajungem la salarii de 70.000 de euro, nu avem şanse

Gigi Becali râde de cei de la Botoşani

Hepta

În trecut, Gigi Becali s-a putut lăuda cu victorii uriaşe, cu Valencia, Ajax sau Chelsea. Totuşi, roş-albaştrii nu au reuşit niciodată să treacă de grupele Champions League. Pentru a rupe „blestemul”, Becali anunţă o nouă strategie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „Mergi în Champions League şi iei 40 de milioane de euro”

„O să vină din nou (n.r. – Real Madrid în Champions League) şi vor mânca şi bătăi, dar trebuie să avem răbdare, pentru că nu mai este ce a fost. Prăpastia dintre bogaţi şi săraci se adânceşte. Noi rămânem pe loc cu banii. Trebuie să ţii jucători precum Tavi Popescu şi Ianis Stoica să poţi să te baţi cu ei. Trebuie să ai putere. Nu e direct. Problema nu e de un an, e de 4-5 ani.

Dacă ai noroc, iei campionatul, mergi în Champions League şi iei 40 de milioane de euro. Şi atunci îi zici lui Tavi Popescu `tu ai 4.000 pe luna, îţi dau 20.000 de euro`, îi zici lui Tănase `tu ai 30.000 de euro, îţi dau 50.000`, îi zici lui Coman `tu ai 20.000 de euro, îţi dau 40.000 de euro`. Şi atunci lui nu îi mai convine să plece şi rămâne la tine şi joacă la FCSB.

Dacă vinzi un jucător cu 30 de milioane, măreşti din nou salariile şi atunci jucătorul nu mai vrea să plece dacă câştigă 700.000 la tine şi un milion afară, preferă să rămână în ţara lui pe 700.000. Dacă nu ajungem la salarii de 50-60-70.000 de euro, nu avem şanse în Liga Campionilor”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali: O să iau numele Steaua înapoi!

„O sa iau numele Steaua înapoi!”, e anunțul lui Becali. Au trecut 7 ani de când l-a pierdut, iar procesele cu Armata nu s-au terminat nici acum! Becali simte că va da lovitura în Justiție și va câștiga bătăliile cu generalii, pentru brandul Steaua.

Reclamă

„O să rezolv toate, o să iau numele de Steaua înapoi, tot tot tot o să iau înapoi. Iau numai așa ca dreptate. Că mie mai mult îmi place FCSB, pentru că se face exact ce zice Becali”, a spus Gigi Becali, în exlusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și