Închide meniul

O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul! Tatăl fotbalistului a făcut anunţul: „Cele mai bune cluburi din Europa ne-au contactat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 15:43

O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul! Tatăl fotbalistului a făcut anunţul: „Cele mai bune cluburi din Europa ne-au contactat!

O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul

Profimedia

Frenkie de Jong, gata să se transfere pentru a ajuta FC Barcelona

Frenkie de Jong trece printr-o perioadă modestă la FC Barcelona, iar tatăl acestuia, John, crede că transferul acestuia ar fi benefic pentru ambele părţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 90 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, internaţionalul olandez a bifat 19 apariţii pentru catalani, în toate competiţiile, reuşind să înscrie un gol şi să ofere două pase decisive.

„Ştiu că Barcelona are nevoie de bani şi transferul lui Frenkie ar putea ajuta. Nu cred că se va întâmpla prea curând, deşi cele mai bune cluburi din Europa ne-au contactat”, a dezvăluit John de Jong, citat de Marca.

Citește și:

Cifrele spun totul despre dezastrul de la FC Barcelona

Dezastrul continuă pentru FC Barcelona! După ce a pierdut cu Betis pe teren propriu, 0-1, şi a fost eliminată din UEFA Champions League, echipa lui Xavi a remizat cu Osasuna, scor 2-2.

Confruntarea de pe „Estadio El Sadar” a început tare. Nico (18 ani) a deschis scorul din pasa puştiului Gavi (17 ani), în minutul 12, însă oaspeţii au egalat două minute mai târziu prin David Garcia. Abdessamad Ezzalzouli (19 ani) i-a adus din nou pe catalani în avantaj, în minutul 49, iar scorul final a fost stabilit de Chimy Avila, în minutul 86.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Barcelona rămâne pe locul 8 în La Liga, cu 24 de puncte, în timp ce Osasuna a urcat pe locul 10, cu 22 de puncte.

În acest sezon, în 16 partide disputate, catalanii au înregistrat doar 3 meciuri în care nu au încasat gol. FC Barcelona a marcat 25 de goluri şi a încasat 19.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și