Închide meniul

O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul! Tatăl fotbalistului a făcut anunţul: „Cele mai bune cluburi din Europa ne-au contactat!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 15:43

O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul! Tatăl fotbalistului a făcut anunţul: „Cele mai bune cluburi din Europa ne-au contactat!

O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul

Profimedia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • O vedetă de la FC Barcelona, gata să se transfere pentru a ajuta clubul

Frenkie de Jong, gata să se transfere pentru a ajuta FC Barcelona

Frenkie de Jong trece printr-o perioadă modestă la FC Barcelona, iar tatăl acestuia, John, crede că transferul acestuia ar fi benefic pentru ambele părţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 90 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, internaţionalul olandez a bifat 19 apariţii pentru catalani, în toate competiţiile, reuşind să înscrie un gol şi să ofere două pase decisive.

„Ştiu că Barcelona are nevoie de bani şi transferul lui Frenkie ar putea ajuta. Nu cred că se va întâmpla prea curând, deşi cele mai bune cluburi din Europa ne-au contactat”, a dezvăluit John de Jong, citat de Marca.

Reclamă
Citește și:

Cifrele spun totul despre dezastrul de la FC Barcelona

Dezastrul continuă pentru FC Barcelona! După ce a pierdut cu Betis pe teren propriu, 0-1, şi a fost eliminată din UEFA Champions League, echipa lui Xavi a remizat cu Osasuna, scor 2-2.

Confruntarea de pe „Estadio El Sadar” a început tare. Nico (18 ani) a deschis scorul din pasa puştiului Gavi (17 ani), în minutul 12, însă oaspeţii au egalat două minute mai târziu prin David Garcia. Abdessamad Ezzalzouli (19 ani) i-a adus din nou pe catalani în avantaj, în minutul 49, iar scorul final a fost stabilit de Chimy Avila, în minutul 86.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Barcelona rămâne pe locul 8 în La Liga, cu 24 de puncte, în timp ce Osasuna a urcat pe locul 10, cu 22 de puncte.

În acest sezon, în 16 partide disputate, catalanii au înregistrat doar 3 meciuri în care nu au încasat gol. FC Barcelona a marcat 25 de goluri şi a încasat 19.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”