Închide meniul

Osasuna – FC Barcelona 2-2 | Coşmarul continuă pentru catalani! Cifrele spun totul despre dezastrul prin care trece echipa lui Xavi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 19:17

Osasuna – FC Barcelona 2-2 | Coşmarul continuă pentru catalani! Cifrele spun totul despre dezastrul prin care trece echipa lui Xavi

Osasuna - FC Barcelona 2-2

Profimedia

Osasuna – FC Barcelona 2-2

Confruntarea de pe „Estadio El Sadar” a început tare. Nico (18 ani) a deschis scorul din pasa puştiului Gavi (17 ani), în minutul 12, însă oaspeţii au egalat două minute mai târziu prin David Garcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdessamad Ezzalzouli (19 ani) i-a adus din nou pe catalani în avantaj, în minutul 49, iar scorul final a fost stabilit de Chimy Avila, în minutul 86.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona rămâne pe locul 8 în La Liga, cu 24 de puncte, în timp ce Osasuna a urcat pe locul 10, cu 22 de puncte.

În acest sezon, în 16 partide disputate, catalanii au înregistrat doar 3 meciuri în care nu au încasat gol. FC Barcelona a marcat 25 de goluri şi a încasat 19.

Reclamă

Barcelona, eliminată din UEFA Champions League

Dezastrul de la Barcelona atinge noi limite. Echipa antrenată de Xavi a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza grupelor. Catalanii au doborât toate recordurile negative cu această contra-performanță.

Barcelona nu s-a putut califica în optimile Champions League dintr-o grupă cu Bayern Munchen, Benfica și Dinamo Kiev. Catalanii au câștigat doar două meciuri, ambele cu echipa lui Mircea Lucescu, și ambele la limită, 1-0. În schimb, formația blaugrana a suferit adevărate umilințe, 0-3 în meciurile cu Bayern și 0-3 cu Benfica, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima dată când Barcelona a jucat în a doua competiție europeană a fost în sezonul 2003-2004, când catalanii aveau în lot vedete precum Ronaldinho, Xavi ori Edgar Davids. Atunci, în Cupa UEFA, formația blaugrana a fost eliminată în faza optimilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și