Închide meniul

Mihai Stoica i-a dat de gol pe cei de la FRF! Ştie cine va fi noul selecţioner: „E pus, aşa am auzit eu”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 decembrie 2021, 20:20

Reclamă
Mihai Stoica i-a dat de gol pe cei de la FRF! Ştie cine va fi noul selecţioner: „E pus, aşa am auzit eu

Mihai Stoica, dezvăluire despre noua perlă de la FCSB

Profimedia

Răzvan Burleanu nu a putut să-l convingă pe Mirel Rădoi să-şi prelungească înţelegerea cu FRF şi a fost refuzat şi de Răzvan Lucescu şi Gică Hagi. Niciunul dintre aceştia nu a vrut să fie selecţioner. Mihai Stoica susţine însă că Dan petrescu este cel care îi va lua locul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica ştie cine va fi noul selecţioner

Mihai Stoica este convins că Dan Petrescu va prelua echipa naţională după ultimele două etape din acest an de pe banca CFR-ului. „Aşa se aude că e pus deja. E clar că FRF nu va plăti clauza. Varga dacă le zice sa plătească ei nu se mai duceau. Deci dacă s-au dus, deja s-au inţeles. Ştiau ceva când s-au dus. Probabil că Petrescu are nevoie să stea mai liniştit. Petrescu e pus, aşa am auzit eu. Aşteptăm data de 20 şi vedem. O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu dacă il lasă să plece aşa pe gratis… Ce suntem buni aşa buni români acum şi îl lasăm să plece gratis?”, a declarat MM Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Adrian Mutu vine la naţională dacă Dan Petrescu refuză

Dan Petrescu s-a mai aflat pe lista Federaţiei pentru postul de selecţioner al primei reprezentative în 2017, când tocmai o preluase pe CFR Cluj. Oficialii FRF au negociat cu antrenorul atunci, însă nu au putut ajunge la un acord. Dcă totuşi nu se va înţelege cu Dan Petrescu pentru funcţia de selecţioner, Răzvan Burleanu are şi o variantă de rezervă. Sursele AS.RO spun că fostul antrenor al nou-promovatei FC U Craiova 1948, Adrian Mutu, este gata să preia naţionala de la Mirel Rădoi. Briliantul este favoritul lui Mihai Stoichiţă şi ar fi avantajat de faptul că a avut rezultate bune pe banca naţionalei de tineret.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și