Închide meniul
Foto

Cum a ajuns Anamaria Prodan să se judece pentru bani cu Laurenţiu Reghecampf. Poliţiştii, somaţi să intervină. Nici Corina Caciuc nu poate sta liniştită!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2021, 10:38

Cum a ajuns Anamaria Prodan să se judece pentru bani cu Laurenţiu Reghecampf. Poliţiştii, somaţi să intervină. Nici Corina Caciuc nu poate sta liniştită!

Tatăl vitreg al Anamariei Prodan, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf e în proces de divorţ cu Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Prima înfăţişare în procesul de divorţ va fi abia pe 7 februarie, dar până atunci se anunţă noi dosare în instanţă. Anamaria a făcut două plângeri la poliţie, una dintre acestea având legătură cu banii care ar fi dispărut din conturile comune pe care le avea cu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan mută la poliţie scandalul cu Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători acuză că s-a trezit cu conturile goale şi că toţi banii pe care îi avea cu Reghe au ajuns în posesia Corinei Caciuc. A cerut ajutorul poliţiştilor în încercarea de a-şi rezolva problemele.

Astăzi, subsemnata, Anamaria Reghecampf, a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan – Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan.

Destrămarea, batjocora şi umilința familiei, expunerea prin pictoriale cu amanta au afectat atât imaginea subsemnatei Anamaria Prodan, construită cu muncă şi sacrificii în atât de mulți ani, cât şi integritatea psiho-fizică a copiilor, în special a celui minor, aspect ce nu pare să-l preocupe pe „tatăl şi familistul” Reghecampf, ce se arată mai mult preocupat de liniştea personală şi liniștea amantei Caciuc, niciodată de ale copiilor”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, reacţie fără precedent: „Laurenţiu Reghecampf a transferat banii în conturile domnişoarei”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf tocmai au avut o confruntare, în direct, la TV. Impresarul a făcut acuzaţii halucinante şi a spus că a rămas fără niciun ban în cont. Soţul ei ar fi făcut o mişcare uluitoare.

Reclamă

A transferat banii noștri, din conturile noastre, în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Toți banii pe care familia Prodan – Reghecampf au fost trimiși în contul amantei. M-am uitat în cont, în miez de noapte, și am aflat că nu mai este nimic„, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Anamaria şi Reghe sunt căsătoriţi de 13 ani. Au împreună un copil, pe Bebeto, cel care ar trece prin momente teribile în timpul acestui scandal de divorţ.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere ar avea, de fapt, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului. Cu ceva timp în urmă, agentul anunţa cât de mulţi bani are, considerând că poate face parte din Topul Forbes.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)„, a precizat Anamaria Prodan.

Impresarul tocmai a pierdut o sumă uriaşă. A pariat 500.000 de euro că Lewis Hamilton va deveni campion mondial, dar nu a avut câştig de cauză.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și