Închide meniul

FCSB – Rapid 3-1 | „A zis că putea să mă dea afară și din țară!” Cristi Săpunaru, nervos pe Istvan Kovacs. Ce s-a întâmplat în timpul derby-ului

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 23:01 / Actualizat: 16 decembrie 2021, 0:12

Reclamă
FCSB – Rapid 3-1 | „A zis că putea să mă dea afară și din țară! Cristi Săpunaru, nervos pe Istvan Kovacs. Ce s-a întâmplat în timpul derby-ului

Cristi Săpunaru, după FCSB - Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Săpunaru a recunoscut că jucătorii lui Mihai Iosif au fost copleșiți de atmosfera incendiară din tribune. După 1-3 cu FCSB, rapidiștii încă mai speră la play-off, deși Săpunaru a părut ezitant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru: „Am fost copleșiți!”

Căpitanul Rapidului a dezvăluit că a încercat să-i spună ceva lui Istvan Kovacs. Săpunaru a spus însă că „n-ai cum să vorbești cu arbitrii”. În minutul 41, Săpunaru și Kovacs au fost protagoniștii unei faze tensionate. 

„Un meci frumos, atmosferă senzațională, păcat că n-am reușit să terminăm la egalitate. Am început slab, cred că am fost copleșiți de atmosfera din tribune. Nu mai vorbesc de arbitrii de la celebrul caz bricheta. Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate. Kovacs mi-a zis că putea să mă dea afară și din țară! În rest, nu am vorbit. Adică am încercat să purtăm un dialog, dar am vorbit cu mine, fiindcă nu primeam răspuns din partea lui.

Locomotiva a fost echipa Rapid, toți au luptat, au alergat. Acum ce să facem, avem meciul cu Botoșani. Depinde, dacă vine Omicron, vedem dacă o să mai avem derby-uri cu FCSB. Noi încercăm să luăm cât mai multe puncte ca să ajungem cât mai sus în clasament”, a spus Cristi Săpunaru, după FCSB – Rapid 3-1.

FCSB – Rapid 3-1

În minutul 14, după o acţiune prelungită a lui Octavian Popescu şi după greşeli în serie ale fundaşilor rapidişti în propriul careu, mingea a ajuns la Olaru, care a şutat de la 17 metri, portarul Moldovan a respins în faţă şi Tănase a împins balonul în poartă.

Reclamă

În minutul 45+6, la o lovitură liberă de pe partea stângă, Radunovici l-a tras pe Săpunaru în careu şi Kovacs a dictat penalti, care a fost transformat cu siguranţă tot de fundaşul rapidist. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentur două cartonaşe galene.

În minutul 90+3, Săpunaru l-a faultat în careu pe Ianis Stoica, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri dictatăd e Kovacs. Trei minute mai târziu, După un contraatac, Ianis Stoica a marcat cu un şut din interiorul careului, deviat în poartă de Crepulja.

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 34 de puncte, FC Botoşani – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova – 31 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și