Închide meniul

FCSB – Rapid 3-1 | „A zis că putea să mă dea afară și din țară!” Cristi Săpunaru, nervos pe Istvan Kovacs. Ce s-a întâmplat în timpul derby-ului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 23:01 / Actualizat: 16 decembrie 2021, 0:12

FCSB – Rapid 3-1 | „A zis că putea să mă dea afară și din țară! Cristi Săpunaru, nervos pe Istvan Kovacs. Ce s-a întâmplat în timpul derby-ului

Cristi Săpunaru, după FCSB - Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Săpunaru a recunoscut că jucătorii lui Mihai Iosif au fost copleșiți de atmosfera incendiară din tribune. După 1-3 cu FCSB, rapidiștii încă mai speră la play-off, deși Săpunaru a părut ezitant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru: „Am fost copleșiți!”

Căpitanul Rapidului a dezvăluit că a încercat să-i spună ceva lui Istvan Kovacs. Săpunaru a spus însă că „n-ai cum să vorbești cu arbitrii”. În minutul 41, Săpunaru și Kovacs au fost protagoniștii unei faze tensionate. 

„Un meci frumos, atmosferă senzațională, păcat că n-am reușit să terminăm la egalitate. Am început slab, cred că am fost copleșiți de atmosfera din tribune. Nu mai vorbesc de arbitrii de la celebrul caz bricheta. Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate. Kovacs mi-a zis că putea să mă dea afară și din țară! În rest, nu am vorbit. Adică am încercat să purtăm un dialog, dar am vorbit cu mine, fiindcă nu primeam răspuns din partea lui.

Locomotiva a fost echipa Rapid, toți au luptat, au alergat. Acum ce să facem, avem meciul cu Botoșani. Depinde, dacă vine Omicron, vedem dacă o să mai avem derby-uri cu FCSB. Noi încercăm să luăm cât mai multe puncte ca să ajungem cât mai sus în clasament”, a spus Cristi Săpunaru, după FCSB – Rapid 3-1.

Citește și:

FCSB – Rapid 3-1

În minutul 14, după o acţiune prelungită a lui Octavian Popescu şi după greşeli în serie ale fundaşilor rapidişti în propriul careu, mingea a ajuns la Olaru, care a şutat de la 17 metri, portarul Moldovan a respins în faţă şi Tănase a împins balonul în poartă.

Reclamă

În minutul 45+6, la o lovitură liberă de pe partea stângă, Radunovici l-a tras pe Săpunaru în careu şi Kovacs a dictat penalti, care a fost transformat cu siguranţă tot de fundaşul rapidist. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentur două cartonaşe galene.

În minutul 90+3, Săpunaru l-a faultat în careu pe Ianis Stoica, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri dictatăd e Kovacs. Trei minute mai târziu, După un contraatac, Ianis Stoica a marcat cu un şut din interiorul careului, deviat în poartă de Crepulja.

Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj – 51 de puncte, FCSB – 43 de puncte, FC Voluntari – 34 de puncte, FC Botoşani – 33 de puncte, Rapid – 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova – 31 de puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și