Închide meniul
UPDATE

Chindia – FC U Craiova 1948 0-3 | Fază antologică, sub privirile lui Kyros Vassaras! Un penalty a fost repetat pentru că jucătorul eliminat nu ieșise din teren

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 16:26

Reclamă
Chindia – FC U Craiova 1948 0-3 | Fază antologică, sub privirile lui Kyros Vassaras! Un penalty a fost repetat pentru că jucătorul eliminat nu ieșise din teren

Fază antologică în Chindia - FC U Craiova 1948

Captură Telekom Sport

Update: Chindia – FC U Craiova 1948, scor 0-3, este marea surpriză din etapa a 30-a din Liga 1.  Oltenii, cu preparatorul Dan Vasilica transformat antrenor după demiterea lui Eugen Trică, au obţinut cea mai categorică victorie după promovarea în Liga 1. Au profitat că au jucat, o repriză, în superioritate numerică. Bălan (45+6), Baeten (58) şi Campagno (87) au marcat golurile victoriei. Jucătorii lui Emil Săndoi nu mai primiseră trei goluri în ultimele 20 de meciuri din campionat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova a beneficiat de un penalty acordat în prelungirile primei reprize, după căderea lui Dominik Kovacic de lângă Paul Iacob, la un duel aerian. Arbitrul Horațiu Feșnic i-a dat al doilea galben fundașului Chindiei și a arătat punctul cu var.

Fază antologică în Chindia – FC U Craiova 1948, sub privirile lui Kyros Vassaras

De la 11 metri, Claudiu Bălan l-a învins cu multă șansă pe Cătălin Căbuz. Șutul atacantului lui FC U Craiova 1948 s-a dus în bară și a ricoșat în plasă după ce l-a lovit în spate pe portarul gazdelor.

Horațiu Feșnic a decis însă ca penalty-ul să fie repetat. În mod uluitor, Paul Iacob încă nu părăsise terenul după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

La repetare, Claudiu Bălan a încris cu o execuție mult mai sigură, aproape de vinclu, după ce l-a trimis pe Căbuz în colțul opus. Deși inițial s-au arătat doar două minute de prelungire, repriza s-a jucat până în minutul 45+6, iar FC U Craiova a intrat la cabine în avantaj.

Reclamă

Kyros Vassaras i-a apărat pe arbitrii din Liga 1

Într-o perioadă în care arbitrajul românesc este făcut praf, Kyros Vassaras i-a apărat pe arbitrii care activează în Liga 1. Președintele CCA a anunțat că deciziile luat de aceștia sunt, uneori, afectate de problemele cu care se confruntă pe timpul pandemiei.

Grecul a dezvăluit că „fluierașii” din Liga 1 sunt supuși unui adevărat stres în ultima perioadă, mai ales din cauza faptului că nu au avut decât o scurtă vacanță

Arbitrii din Liga 1 nu au avut suficient timp de odihnă odată reîncepute competițiile, au avut un număr limitat de zile libere pe care să le petreacă alături de familii. Noul sezon a început la scurt timp după precedentul.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt unii dintre ei care călătoresc, care petrec mult timp în mașină mergând spre un meci care uneori este amânat sau chiar anulat. Fără să știe dacă următoarea zi pot fi la muncă sau dacă pot obține o zi liberă în plus pentru a putea arbitra. Unii dintre ei sunt concentrați sută la sută doar pe arbitraj, acest rol oferindu-le singurul venit financiar, există totuși incertitudini.

Cheltuielile s-au dublat, fiind nevoie acum ca toate călătoriile să fie făcute în particular sau cu cel mult un coleg din brigadă. Marea oboseală a fost în principal cea mentală, întrucât au avut la dispoziție doar 1-2 săptămâni de odihnă înaintea startului sezonului„, a declarat Kyros Vassaras pentru Prosport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și