Închide meniul

Kyros Vassaras le-a luat partea arbitrilor din Liga 1. De ce crede că nu ar trebui criticați atunci când greșesc

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2020, 5:46

Kyros Vassaras le-a luat partea arbitrilor din Liga 1. De ce crede că nu ar trebui criticați atunci când greșesc

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Kyros Vassaras a anunțat cu ce probleme se confruntă arbitrii

Grecul a dezvăluit că "fluierașii" din Liga 1 sunt supuși unui adevărat stres în ultima perioadă, mai ales din cauza faptului că nu au avut decât o scurtă vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandemia a afectat arbitrajul românesc

"Arbitrii din Liga 1 nu au avut suficient timp de odihnă odată reîncepute competițiile, au avut un număr limitat de zile libere pe care să le petreacă alături de familii. Noul sezon a început la scurt timp după precedentul.

Sunt unii dintre ei care călătoresc, care petrec mult timp în mașină mergând spre un meci care uneori este amânat sau chiar anulat. Fără să știe dacă următoarea zi pot fi la muncă sau dacă pot obține o zi liberă în plus pentru a putea arbitra. Unii dintre ei sunt concentrați sută la sută doar pe arbitraj, acest rol oferindu-le singurul venit financiar, există totuși incertitudini.

Cheltuielile s-au dublat, fiind nevoie acum ca toate călătoriile să fie făcute în particular sau cu cel mult un coleg din brigadă. Marea oboseală a fost în principal cea mentală, întrucât au avut la dispoziție doar 1-2 săptămâni de odihnă înaintea startului sezonului", a declarat Kyros Vassaras pentru Prosport.

Răzvan Burleanu le-ar putea oferi un ajutor nesperat arbitrilor, aspru contestați în startul sezonului. Președintele FRF a transmis că se apropie momentul în care la meciurile din Liga 1 va fi sistem VAR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și