Închide meniul
UPDATE

Chindia – FC U Craiova 1948 0-3 | Fază antologică, sub privirile lui Kyros Vassaras! Un penalty a fost repetat pentru că jucătorul eliminat nu ieșise din teren

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 16:26

Chindia – FC U Craiova 1948 0-3 | Fază antologică, sub privirile lui Kyros Vassaras! Un penalty a fost repetat pentru că jucătorul eliminat nu ieșise din teren

Fază antologică în Chindia - FC U Craiova 1948

Captură Telekom Sport

Update: Chindia – FC U Craiova 1948, scor 0-3, este marea surpriză din etapa a 30-a din Liga 1.  Oltenii, cu preparatorul Dan Vasilica transformat antrenor după demiterea lui Eugen Trică, au obţinut cea mai categorică victorie după promovarea în Liga 1. Au profitat că au jucat, o repriză, în superioritate numerică. Bălan (45+6), Baeten (58) şi Campagno (87) au marcat golurile victoriei. Jucătorii lui Emil Săndoi nu mai primiseră trei goluri în ultimele 20 de meciuri din campionat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova a beneficiat de un penalty acordat în prelungirile primei reprize, după căderea lui Dominik Kovacic de lângă Paul Iacob, la un duel aerian. Arbitrul Horațiu Feșnic i-a dat al doilea galben fundașului Chindiei și a arătat punctul cu var.

Fază antologică în Chindia – FC U Craiova 1948, sub privirile lui Kyros Vassaras

De la 11 metri, Claudiu Bălan l-a învins cu multă șansă pe Cătălin Căbuz. Șutul atacantului lui FC U Craiova 1948 s-a dus în bară și a ricoșat în plasă după ce l-a lovit în spate pe portarul gazdelor.

Horațiu Feșnic a decis însă ca penalty-ul să fie repetat. În mod uluitor, Paul Iacob încă nu părăsise terenul după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

La repetare, Claudiu Bălan a încris cu o execuție mult mai sigură, aproape de vinclu, după ce l-a trimis pe Căbuz în colțul opus. Deși inițial s-au arătat doar două minute de prelungire, repriza s-a jucat până în minutul 45+6, iar FC U Craiova a intrat la cabine în avantaj.

Reclamă
Citește și:

Kyros Vassaras i-a apărat pe arbitrii din Liga 1

Într-o perioadă în care arbitrajul românesc este făcut praf, Kyros Vassaras i-a apărat pe arbitrii care activează în Liga 1. Președintele CCA a anunțat că deciziile luat de aceștia sunt, uneori, afectate de problemele cu care se confruntă pe timpul pandemiei.

Grecul a dezvăluit că „fluierașii” din Liga 1 sunt supuși unui adevărat stres în ultima perioadă, mai ales din cauza faptului că nu au avut decât o scurtă vacanță

Arbitrii din Liga 1 nu au avut suficient timp de odihnă odată reîncepute competițiile, au avut un număr limitat de zile libere pe care să le petreacă alături de familii. Noul sezon a început la scurt timp după precedentul.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt unii dintre ei care călătoresc, care petrec mult timp în mașină mergând spre un meci care uneori este amânat sau chiar anulat. Fără să știe dacă următoarea zi pot fi la muncă sau dacă pot obține o zi liberă în plus pentru a putea arbitra. Unii dintre ei sunt concentrați sută la sută doar pe arbitraj, acest rol oferindu-le singurul venit financiar, există totuși incertitudini.

Cheltuielile s-au dublat, fiind nevoie acum ca toate călătoriile să fie făcute în particular sau cu cel mult un coleg din brigadă. Marea oboseală a fost în principal cea mentală, întrucât au avut la dispoziție doar 1-2 săptămâni de odihnă înaintea startului sezonului„, a declarat Kyros Vassaras pentru Prosport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și