Închide meniul

Kylian Mbappe, noul ambasador Dior! Prima reacție a starului lui PSG. „Sunt încântat!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 decembrie 2021, 13:27

Reclamă
Kylian Mbappe, noul ambasador Dior! Prima reacție a starului lui PSG. „Sunt încântat!

Kylian Mbappe a devenit noul ambasador al casei de modă Dior

Twitter Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, prezent la Casa Dior, a oferit prima reacție după ce a semnat contractul cunoscuta casă de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, noul ambasador Dior

„Sunt încântat să vă anunţ că fac parte din Casa Dior. Abia aştept să împărtăşesc colaborările noastre în domeniul modei masculine şi a parfumului Sauvage”, a scris Mbappe pe Twitter.

Campionul mondial francez îşi va împrumuta imaginea creaţiilor lui Kim Jones, director artistic la Dior, a anunţat casa de modă.

Marca, filială a grupului LVMH controlat de miliardarul Bernard Arnault, a încheiat la începutul lunii septembrie un partenariat de doi ani cu Paris Saint-Germain, pentru garderoba oficială.

Reclamă

Jucătorul de la PSG se alătură altor vedete din lumea sportului devenite imagini ale unor firme de lux precum Zinédine Zidane, David Beckham, Lionel Messi, Thiago Silva sau Olivier Giroud.

Kylian Mbappe, despre viitorul său: ”Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile!”

Contractul superstarului francez cu PSG va expira în vara următoare, iar Real Madrid vrea cu orice preț să îl transfere pe campionul mondial. Pe de altă parte, Kylian Mbappe lasă loc de interpretări.

Într-un interviu acordat presei din Franța, superstarul lui PSG a anunțat că nu a luat o decizie categorică cu privire la viitorul său.

Reclamă 4 / 0/3

”Să devin dintr-o promisiune un jucător profesionist, de la Monaco la PSG, a fost ceva logic. Dacă vorbim despre carieră, este mereu loc de neprevăzut. Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile. Este imposibil să prevăd ce se va întâmpla în următorii 20 de ani. Părinții mei nu au intervenit în nicio decizie pe care am luat-o, nici când eram minor. Eu nu am învățat niciodată să pierd”, a declarat Kylian Mbappe, citat de Marca.

30 iunie 2022 este data la care contractul lui Mbappe cu PSG va expira. Începând cu 1 ianuarie 2022, francezul e liber să negocieze cu orice echipă își dorește.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și