Închide meniul

Kylian Mbappe, noul ambasador Dior! Prima reacție a starului lui PSG. „Sunt încântat!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 decembrie 2021, 13:27

Reclamă
Kylian Mbappe, noul ambasador Dior! Prima reacție a starului lui PSG. „Sunt încântat!

Kylian Mbappe a devenit noul ambasador al casei de modă Dior

Twitter Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, prezent la Casa Dior, a oferit prima reacție după ce a semnat contractul cunoscuta casă de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, noul ambasador Dior

„Sunt încântat să vă anunţ că fac parte din Casa Dior. Abia aştept să împărtăşesc colaborările noastre în domeniul modei masculine şi a parfumului Sauvage”, a scris Mbappe pe Twitter.

Campionul mondial francez îşi va împrumuta imaginea creaţiilor lui Kim Jones, director artistic la Dior, a anunţat casa de modă.

Marca, filială a grupului LVMH controlat de miliardarul Bernard Arnault, a încheiat la începutul lunii septembrie un partenariat de doi ani cu Paris Saint-Germain, pentru garderoba oficială.

Reclamă

Jucătorul de la PSG se alătură altor vedete din lumea sportului devenite imagini ale unor firme de lux precum Zinédine Zidane, David Beckham, Lionel Messi, Thiago Silva sau Olivier Giroud.

Kylian Mbappe, despre viitorul său: ”Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile!”

Contractul superstarului francez cu PSG va expira în vara următoare, iar Real Madrid vrea cu orice preț să îl transfere pe campionul mondial. Pe de altă parte, Kylian Mbappe lasă loc de interpretări.

Într-un interviu acordat presei din Franța, superstarul lui PSG a anunțat că nu a luat o decizie categorică cu privire la viitorul său.

Reclamă 4 / 0/3

”Să devin dintr-o promisiune un jucător profesionist, de la Monaco la PSG, a fost ceva logic. Dacă vorbim despre carieră, este mereu loc de neprevăzut. Se pot întâmpla lucruri care să îți schimbe planurile. Este imposibil să prevăd ce se va întâmpla în următorii 20 de ani. Părinții mei nu au intervenit în nicio decizie pe care am luat-o, nici când eram minor. Eu nu am învățat niciodată să pierd”, a declarat Kylian Mbappe, citat de Marca.

30 iunie 2022 este data la care contractul lui Mbappe cu PSG va expira. Începând cu 1 ianuarie 2022, francezul e liber să negocieze cu orice echipă își dorește.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și