Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă! Ce a făcut după ce a fost părăsit şi de iubită. Nimeni nu se aştepta la asta

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 decembrie 2021, 17:41

Reclamă
Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă! Ce a făcut după ce a fost părăsit şi de iubită. Nimeni nu se aştepta la asta

Cristian Boureanu a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea

Colaj Facebook Cristian Boureanu / Hepta

Cristi Boureanu nu se dezminte. După ce a fost părăsit de Valentina Pelinel, care a fugit în braţele lui Cristi Borcea, vedeta a încercat să-şi refacă viaţa alături de Laura Dincă. Deşi i-a promis că o duce la altar, nu a avut noroc. A fost părăsit şi de aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă

Totuşi, Cristi Boureanu nu renunţă. S-a decis să o ia de la capăt şi să-şi refacă viaţa. A fost surprins alături de noua sa cucerire în zona Floreasca. Este vorba despre o tânără superbă alături de care şi-a petrecut aproape toată ziua. A dus-o într-un restaurant elegant, dar nu au fost singuri. Cristi Boureanu şi tânara blondă misterioasă nu au fost singuri. Alături de ei a mai fost surprins un cuplu mai în vârstă care a reușit să le facă ziua mult mai frumoasă, anunţă cancan.ro.

Fostul politician s-a comportat ca un adevărat gentleman în prezența celor două doamne! Le-a deschis ușa restaurantului, iar apoi a avut grijă să le urmărească fiecare pas, pentru ca totul să fie în regulă. Cei patru au vorbit și au zâmbit, semn că întâlnirea fusese una reușită, mai spune sursa citată.

Cristi Boureanu şi Laura Dincă s-au despărţit

Cristi Boureanu şi Laura Dincă s-au despărţit în luna august a acestui an, deşi toată lumea credea că cei doi urmează să-şi oficializeze relaţia. Nu a fost să fie însă pentru Cristi Boureanu. Chiar Laura Dincă a fost cea care a spus ce s-a întâmplat. „Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori’, a dezvăluit Laura Dincă pentru fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și